İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde Göçük - Son Dakika
Yaşam

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde Göçük

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde kanal çalışması sırasında yol çöktü.

05.04.2017 14:44

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde kanal çalışması sırasında yol çöktü. Göçük altında kalan 50 yaşında bir işçi itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmaları sonucunda kurtarıldı. İşçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı önünde iş makinesi ile yürütülen kanal çalışması sırasında göçük meydana geldi. Yolda yaşanan göçükte 50 yaşındaki Mehmet Sezer isimli bir işçi göçük altında kaldı. Sezer'in boğazına kadar toprağa battığını gören vatandaşlar hemen olay yerine koştu. Sağlık ve itfaiye ekiplerine haber veren vatandaşlar bir taraftan da göçük altında kalan talihsiz işçiyi kurtarmaya çalıştı. Fakat vatandaşlar tüm çabaların rağmen başarılı olamadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri toprak altında kalan işçi için kurtarma çalışması başlattı. Bu esnada güvenlik görevlileri ve asayiş ekipleri olayı görüntülemeye çalışan vatandaşları engellemek ve olası bir tehlikeyi önlemek amacıyla güvenlik bariyeri oluşturdu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çabaları sonucunda Sezer, göçükten çıkarıldı. Sezer göçüğün yaklaşık 30 metre ilerisindeki Çapa Tıp Fakültesinin acil bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sezer'in ilk belirlemelere göre hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

=============================================

İhlas Haber Ajansı Resmi Web Sitesi

>

İhlas Haber Ajansı Sosyal Medya Adresleri

>

>

>

>

İhlas Haber Ajansı hakkında

İhlas Haber Ajansı'na ulaşmak için

>

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi\'nde Göçük
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde Göçük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement