İzmir'i Milli Dayanışma ve Adalet Anlayışı İçinde..: DSP'li Aday "Seçmene And" Yayınladı - Son Dakika
Güncel

İzmir'i Milli Dayanışma ve Adalet Anlayışı İçinde..: DSP'li Aday "Seçmene And" Yayınladı

DSP Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, ilçedeki seçmenlere milletvekili yemini benzeri bir "and" yayınladı.

27.03.2014 11:21

DSP Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, ilçedeki seçmenlere milletvekili yemini benzeri bir "and" yayınladı. DSP'li Tartan andında seçmene taahhitlerini sıraladı.

-DEVLETİN VARLIĞINI VE BAĞIMSIZLIĞINI...-

DSP'li Tartan, yerel seçimler öncesi bir ilke imza atarak Konak Halkına taahhüt verdi. Hakan Tartan, yeni dönemde dürüst, namuslu, ahlaklı, çalışkan, hedefleri ve vizyonu olan tavrını sürdürerek, siyasete değil halka hizmete, sevgi ve birlik içinde olmaya devam edeceğini ifade ederek İzmir halkına şu sözlerle seslendi:

"Hemşehrilerime Sözümdür,

Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız şartsız egemenliğini koruyacağıma, Hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma, İzmir'i huzur ve refah, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, hiçbir parti ve partili ayrımı yapmadan yöneteceğime; her insana, Konak'ın her mahallesine eşit hizmet vereceğime, Konak'ta yaşayan herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ve Belediye Yasası ile Anayasa'dan ayrılmayacağıma, geçen dönem olduğu gibi Konak'ı İzmirli hemşehrilerimle birlikte yöneteceğime, sizlerin her sorunu ile yakından ilgileneceğime namusum ve şerefim üzerine and içer ve söz veririm."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İzmir'i Milli Dayanışma ve Adalet Anlayışı İçinde..: DSP'li Aday 'Seçmene And' Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement