Jennıfer Lopez'in Aşçısı İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Jennıfer Lopez'in Aşçısı İstanbul'da

Jennifer Lopez, Madonna, Angelina Jolie gibi yıldızlara sıra dışı menüler hazırlayan dahi şef Tom Wolfe, Food Art Festivali'nde 'Bu Sanatı Yerim' dedirtecek.

25.04.2015 10:03

Lezzeti, kişiye özel sanata çeviren dünyaca ünlü şef Türkiye'ye geliyor… Cavalli ve Westwood gibi moda dünyasının ünlü markaları ile "Food Art" konsepti ile çeşitli çalışmalar yürüten, Jennifer Lopez, Madonna, Angelina Jolie ve Brad Pitt gibi yıldızlara hazırladığı mönülerle celebrity dünyasının mutfaktaki sihirbazı olarak anılan Tom Wolfe, 8-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Food Art Festivali'ne katılacak. Tasarım yeteneğini yemek sunumuyla birleştiren dahi şef, yaratıcı çalışmalarını lezzet meraklılarıyla paylaşacak. 'Sürrealist' ve 'Avangart' tabaklar dizayn eden Tom Wolfe; Dali, Kandinsky, Malevich, Yves Klein gibi ressamlardan etkilendiğini söylüyor.

100 RESTORANDA LEZZET YARIŞI

TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği) üyesi 100'e yakın restoranın katılacağı, Coca-Cola ana sponsorluğunda ve Unilever Food Solutions'un katkılarıyla 8-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek yeme içme ve sosyalleşme festivali 'Food Art'ın bu yılki sloganı: Bu Sanatı Yerim!

Festivale katılan restoranlarda birbirinden yaratıcı şeflerin ve Tom Wolfe'un hazırladığı özel menüler festival restoranlarında bir hafta boyunca özel bir fiyatla sürpriz hediyeler ve ayrıcalıklarla sunulacak. Mutfak malzemeleri renklendirilerek hazırlanan enstalasyonlar şehrin önemli noktalarında ve AVM'lerde sergilenecek. DJ performansları, canlı müzik etkinlikleri, lezzet turları, çeşitli sokak etkinlikleri ile gerçekleşecek organizasyon Brand Experience Designers'ın imzasını taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jennıfer Lopez'in Aşçısı İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement