"Kanyon'da Her Yer Müzik Vol.4" - Son Dakika
Güncel

"Kanyon'da Her Yer Müzik Vol.4"

Kanyon'un her yerinde yine müzik var. Şehrin müzik takviminde yerini alan ve dördüncüsü düzenlenecek festivalde farklı müzik tarzları, alternatif yorumlarla Kanyon misafirleri ile buluşacak.

11.10.2016 16:06

"14-16 Ekim" tarihleri arasında  "Cumadan Pazara"

Ekim ayında dördüncüsü düzenlenecek olan ve gelenekselleşen festival "Kanyon'da Her Yer Müzik", şehrin müzik takviminde yerini aldı. İKSV'nin müzik danışmanlığında hazırlanan festival Kanyon'un farklı alanlarında misafirler ile bir araya gelecek ve birçok farklı performansa ev sahipliği yapacak. "Kanyon'da Her Yer Müzik", Mor ve Ötesi, Hey Douglas ve Elif Çağlar & Kerem Görsev Quartet gibi ünlü müzisyenlerin yanı sıra hem genç yetenekleri hem de alternatif müzik dünyasının sevilen isimlerini ağırlayacak.

Festival ana sahnesinin yıldız konukları, kısa sürede büyük bir başarıyı yakalayan Hey Douglas, her performansıyla kendine hayran bırakmayı bırakan Mor ve Ötesi ve Elif Çağlar ile birlikte sahne alacak olan Kerem Görsev Quartet olacak. Müziğine ruhunu katmayı başaran Kamufle Moral Band ve hem besteleri hem de tınılarıyla büyüleyen grup Ah!Kosmos "Kanyon'da Her Yer Müzik" ana sahnesinde performanslarını sergileyecek.

Ana sahne dışında; Kanyon'un farklı alanlarındaki özel performanslar ile müzik keyfi geniş bir alana yayılacak. D&R'da ileride ismini daha çok duyuracak Evrencan Gündüz, kendi besteleriyle müzik dünyasına yeni bir soluk getiren Nihil Piraye'nin yanı sıra, Joint Idea'da gerçekleşecek Istanbul Swing Dans Atölyesi ve sonrasında ana sahnede Flapper Swing ile yaşanacak Swing dansı coşkusuyla, müzik dünyasında yeni parlamaya başlamış Vera grubu, DotKanyonda Cenk Erdoğan, Escale'de Volkan Önol & Murathan Özbek ile Kanyon'un farklı yerlerinde karşınıza müziğin renkli notaları Kanyon'da hayat bulacak.

"Kanyon'da Her Yer Müzik", 14-16 Ekim tarihleri arasında Kanyon'u güncel müziğin en keyifli örnekleri ile buluşturacak!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kanyon'da Her Yer Müzik Vol.4' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement