Kastamonu Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Kastamonu'da Partililerine Konuştu Hd - Son Dakika
Güncel

Kastamonu Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Kastamonu'da Partililerine Konuştu Hd

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Kastamonu'nun Tosya ilçesinde partililerine hitaben yaptığı konuşmada CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştirerek, 'Neden şehit ailesine gitmiyorsun, niye terörle ilgili birşey söylemiyorsun.

18.06.2018 18:29

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Kastamonu'nun Tosya ilçesinde partililerine hitaben yaptığı konuşmada CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştirerek, 'Neden şehit ailesine gitmiyorsun, niye terörle ilgili birşey söylemiyorsun. Doğu da operasyon yapan askerlerimize niye dil uzatıyorsun. Asker şu an Kandil'e gidiyor sen de teröristlerin yanına hainlerin yanına gidiyorsunö dedi.

Tosya Cumhuriyet Meydanında sağanak yağmur altında halka hitap eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a AK Parti Kastamonu Milletvekili adayları Metin Çelik, Murat Demir ve partililer eşlik etti. 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında Kastamonu'ya gelen Spor Bakanı Bak'ın ilk durağı Tosya ilçesi oldu. Arif Nihat Asya'nın Fetih Marşı şiiri ile sözlerine başlayan Spor Bakanı Bak, 'Delikanlım, işaret aldığın gün atandan, yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan, size selam getirdim Recep Tayyip Erdoğan'danö dedi. Daha sonra CHP Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'yi eliştiren Bakan Osman Aşkın Bak, 'Onlar bu ülkeyi yönetmeye layık değillerö diyerek sözlerini şöyle sürdürdü

'Neden şehit ailesine gitmiyorsun, niye terörle ilgili birşey söylemiyorsun. Doğu da operasyon yapan askerlerimize niye dil uzatıyorsun. Asker şu an Kandil'e gidiyor sen de teröristlerin yanına hainlerin yanına gidiyorsun.

Fırat Kalkanı operasyonu yaptığımız sırada Amerika'da bir toplantıya gittiğimde bana 'Türk Ordusu artık güçsüz, çünkü 200 tane generali hapse attınız' dediler. Ben de onlara şu cevabı söyledim 'Türk Ordusu içindeki hainleri temizledi' dedim. 'Unutmayın her Türk asker doğar' dedim. Peşinden Zeytin Dalı operasyonunu yaptık. Amerikalılar onlara silah verdi, destek oldular ama ÖSÖ ile beraber Türk Ordusu üzerlerinden silindir gibi geçti. Çünkü aslan ortaya çıkınca çakallara kaçmak düşer. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan çıkınca onlara kaçmak düştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Kastamonu'da Partililerine Konuştu Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement