Kaybedilen Ankaragücü maçı sonrası Arda Turan, hakem Halil Umut Meler'i çok sert eleştirdi - Son Dakika
Spor

Kaybedilen Ankaragücü maçı sonrası Arda Turan, hakem Halil Umut Meler'i çok sert eleştirdi

Galatasaray'da 2-1 kaybedilen Ankaragücü maçı sonrası kaptan Arda Turan yayıncı kuruluşa ateş püskürdü. Hakem kararlarını eleştiren Arda Turan, "Galatasaray'ın hakkını savunacak birileri her zaman çıkar, yönetim çıkar, kaptan çıkar, biz yetmezsek Fatih Terim çıkar. Adalet bizim üzerimizden sağlanacaksa, biz buna da razıyız" dedi.

03.03.2021 21:32  Güncelleme: 22:15

Galatasaray Kaptanı Arda Turan, 2-1 kaybettikleri Ankaragücü maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Hakem kararlarını eleştiren Arda Turan, "Galatasaray'ın hakkını savunacak birileri mutlaka çıkar. Adalet bizim üzerimizden sağlanacaksa, biz buna da razıyız." dedi.

Arda'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Rakibimizi tebrik ediyorum. Konu bize gelince üzgünüz, taraftarımızdan özür diliyoruz. 8 hafta kazanan takım, bundan sonra da gelecektir. Söylemek istediğim bir şey var, kelimeleri doğru seçmek zorundayım çünkü farklı bir yargı sistemi var. Marcao'nun eli değince penaltı, Donk'a Kadıköy'de dirsek vurunca penaltı değil. Onyekuru'ya Alanya'da penaltı değil diyor, bakıyorsun darbe var. Diagne kırmızı görüyor topa dokunup, Arda'cığım tehlikeli diyor, Luyindama'ya olunca yeterince tehlikeli değil deniyor."

"GALATASARAY'IN HAKKINI SAVUNACAK BİRİLERİ HER ZAMAN ÇIKAR"

"Galatasaray'ın hakkını savunacak birileri her zaman çıkar, yönetim çıkar, kaptan çıkar, biz yetmezsek Fatih Terim çıkar. Ben ülkemde 16 maç kırmızı kart cezası gördüm, adalet üzerimden sağlanacaksa razıyım dedim."

"ÜLKENİN GELECEĞİNİ ÇÖPE ATIYORSUNUZ"

"15-19 yaşındaki gençler için çalışmıyorsunuz, ülkenin geleceğini çöpe atıyorsunuz. Futbolun ne olduğunu bilmiyorsunuz, o seviyede değil yüzde 85'iniz. Bugün ayağımı uzatıyorum, ayağımı öyle kaldıramam, kaldırabilen akrobat olur.Biz orta yapınca faul, rakip orta yapınca top auta gidince faul. Orada VAR var ya, o yüzden. Galatasaray yine ayağa kalkar, şampiyon olur ama adaletli yönetin. Bırakın bu işleri, biz bunları yemiyoruz."

Kaybedilen Ankaragücü maçı sonrası Arda Turan, hakem Halil Umut Meler\'i çok sert eleştirdi

Son Dakika Spor Kaybedilen Ankaragücü maçı sonrası Arda Turan, hakem Halil Umut Meler'i çok sert eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • 1907: Fener katledilirken ağlama yazanlar olay kendilerine dönünce konuşur olmuş ayrıca kararlar yüzde 100 doğru 113 102 Yanıtla
  • tarafsız: birde aglamayın 113 82 Yanıtla
  • galatasarayın kocası: 9 da 9 galibiyet yapınca hakem yok angara basınca hakeme isyan. hadi oradan ağlamayın zırlamayın. şampiyonluk havasına girersin angara gelir basar hevesin kacar. 16 3 Yanıtla
  • mehmet: ağlamayın 15 3 Yanıtla
  • dumrul: fener ağalma diyenler ne oldu zorunuzamı gitti 10 0 Yanıtla
  • HALİL KOÇAK: ÇOCUKTAN FARKINIZ YOK. GÜZEL OYNAYAN KAZANDI DİYEMEDİNİZ.. 8 1 Yanıtla
  • kayışdağlı: Hakan ŞÜKÜR abini çağır.Çözün bu olayı.Yolunu iyi bilirsiniz 8 1 Yanıtla
  • KARAKARTAL: Ardamı, oyun ahlakı olmayan saygısız kişi. Gs almasa sonun 2. lig takımları 3 1 Yanıtla
  • Ziyanettin: Daha bunlar iyi günleriniz... 3 1 Yanıtla
  • taraftar: Volkanla emre oyunu bırakınca ortalık buna kaldı , içindeki pislikler dışarı çıkmaya başladı 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement