Kedileri tekmeleyen hayvan düşmanı kendini böyle savundu: Tepki site yönetimineydi - Son Dakika
Güncel

Kedileri tekmeleyen hayvan düşmanı kendini böyle savundu: Tepki site yönetimineydi

Küçükçekmece'de yaşadığı sitenin girişindeki kedilere tekme savurduğu anlara ait görüntüleri ortaya çıkan Aytuğ Koyuncu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İfadesi alınan Koyuncu, "Site yönetimi benim kedilere karşı olan hassasiyetimi bildiği için bilinçli olarak 25-30 kediyi sitede besliyor. Kediler üzerinden beni tahrik ediyorlar. Onların dışkılarını ve spermlerini gelip benim duvarlarıma sürüyorlar. Aslında site yönetimine karşı vermiş olduğum bir tepkiydi" diyerek kendini savundu.

01.02.2023 08:38  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakent Mahallesi'ndeki bir sitenin girişindeki kedilere 5 Ocak tarihinde tekme atan Aytuğ Koyuncu gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"SİTE YÖNETİMİNE KARŞI VERMİŞ OLDUĞUM BİR TEPKİYDİ"

Aytuğ Koyuncu savcılıkta verdiği ifadede "Benim aslında kedilere karşı bir nefretim yok. Ancak site yönetimi benim kedilere karşı olan hassasiyetimi bildiği için bilinçli olarak 25-30 kediyi site içerisinde besliyor, onların dışkılarını ve spermlerini gelip benim duvarlarıma sürüyorlar. Zaten kendileriyle birçok dava dosyamız var. Benim orada kediye zarar verme niyetim yoktu. Ancak site yönetiminin bana kediler üzerinden yaptıklarına karşı orada kediyi görünce site yönetimine karşı vermiş olduğum bir tepkiydi. Bir fırça olsaydı onunla onu dışarıya çıkaracaktım ancak benim verdiğim tepkiyle kedi öyle yukarı sıçrayınca o görüntüler oluştu. Zaten sonra dışarıya çıkarmaya çalıştım. Bu yaşananlardan dolayı çok üzgünüm" dedi.

"BU KARARI ASLA KABUL ETMİYORUZ"

Aytuğ Koyuncu adliyeye getirileceğini öğrenen hayvanseverler adliye önüne geldi. Hayvansever İnci Demirer, "2016 yılından beri bu suçları işlediğini kendi ağzıyla itiraf eden bir şahıstan bahsediyoruz. O şahıs bugün tutuklanması gerekirken maalesef ki serbest kaldı. Bu kararı asla kabul etmiyoruz. Bu şahsın tutuklanmasını ve adaletin yerine getirilmesini istiyoruz" dedi.

Kedileri tekmeleyen hayvan düşmanı kendini böyle savundu: Tepki site yönetimineydi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kedileri tekmeleyen hayvan düşmanı kendini böyle savundu: Tepki site yönetimineydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • tamirci 35: Rabbimin dilsiz kulları ahirette hesabını soracak inşallah .vicdan yoksunu mahluk sevmiyorsan ilgilenme nedir bu düşmanlık .kendinden kat be kat güçsüz bir canlıya böylesine zarar vermek büyük suç .neden ceza almıyor anlamıyorum. 40 0 Yanıtla Canan Tok: Ifadesi de bastan asagi yalan! Kendisini uyaran komsularina yaptigi terbiyesizlik de cabasi!! 19 0
  • Bulent Cebeci: Allah belanı versin başka söze gerek yok terbiyem müsaade etmiyor 32 1 Yanıtla
  • Seda Türk: bu adam 2017 den beri yaptığını kendi ağzı ile söylüyor 2017 den beri kim bilir ne canlar yaktı nomal değil. yargılansın bu adam her canlıya zarar verir yapmayın etmeyin adalet vuku bulsun 18 0 Yanıtla

Advertisement