Hiranur Vakfının internet sitesi ele geçirildi! Atatürk'lü mesaj paylaşıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Hiranur Vakfının internet sitesi ele geçirildi! Atatürk'lü mesaj paylaşıldı

Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındaki kızını evlendirmesi ile Türkiye'nin gündemine oturan Hiranur Vakfının internet sitesini hackleyen hackerlar siteye Atatürk'ün, "Ey millet! İyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz" sözlerini koydu. Vakıf bir süre sonra internet sitesine erişimi kapattı.

09.12.2022 16:38  Güncelleme: 19:34

Kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındaki kızını evlendirmesi ve yıllarca süren istismarı ile gündeme gelen Hiranur Vakfı Türkiye'nin gündemine oturdu. Vakfın binası İBB tarafından mühürlenirken, internet sitesi de hackerlar tarafından ele geçirildi.

ATATÜRK ÜZERİNDEN MESAJ VERDİLER

Siteyi ele geçiren şahıslar, Atatürk'ün dört başlı canavarı inkılap kılıcı ile öldürmesi üzerinden bir mesaj yayınladılar. Sayfanın alt kısmında ise Atatürk'ün "Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet tarikatıdır" sözlerinin yazılması dikkat çekti. Öte yandan Hiranur Vakfı internet sitelerinin hacklenmesinin ardından siteye erişimi kapattı.

Hiranur Vakfı'nın internet sitesi ele geçirildi! Hackerlar Atatürk'ün sözlerini ana sayfaya yazdılar

NELER YAŞANMIŞTI?

Bugün 26 yaşında olan Gümüşel'in kızı H.K.G., Kasım 2002'de 6 yaşındayken babası tarafından 29 yaşında bir adamla evlendirildiği ve yıllarca cinsel istismara uğradığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak soruşturmayı inceleyen savcı, takipsizlik kararı vermişti.

Hiranur Vakfının internet sitesi ele geçirildi! Atatürk\'lü mesaj paylaşıldı

Son Dakika 3.Sayfa Hiranur Vakfının internet sitesi ele geçirildi! Atatürk'lü mesaj paylaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ali Arslan: Helal olsun sizlere yobazlara din tüccarlarına geçit yok 100 33 Yanıtla
  • Serap Ensari: Yuhhhh neyin takipsizlik kararını verdiniz sayın savcım.. Tüm devletin adli makamlarına suç duyurusunda bulunuyorum o kızcazın hakkonı arayınız lütfen ama lütfen.. ben 2 gündür uyku uyuyamıyorum... Ah kuzum ah yavrum küücük bedenin ne acılar çekti kim bilir ya.. düşündükçe kanım donuyor, aklım almıyor ???????????? 75 13 Yanıtla
  • Ferhat Aykır: Siz kitapsızsınız diye herkes kitapsızmı olacaktı 15 58 Yanıtla
  • Ertugrul Birinci: Amac belliydi neticeside kendilerince koz ellerine gecince kendisini gosterdi . 4 6 Yanıtla

Advertisement