Mali Müşavirler'den Tiyatro Şöleni - Son Dakika
Güncel

Mali Müşavirler'den Tiyatro Şöleni

Tamamı mali müşavirlerden oluşan İzmir Mali Müşavirler Odası Kültür ve Sanat komitesi Tiyatro Topluluğu, Vasıf Öngören'in 'Oyun Nasıl Oynanmalı' adlı oyunu ile büyük beğeni topladı.

10.04.2018 14:59

Yoğun bir meslek yaşamları olduğu için 5 ay boyunca gece – gündüz çalışarak oyuna hazırlandıklarını anlatan komite başkanı İsmail Totur, '17 arkadaşımız, yönetmenimiz ve yardımcısıyla ortaya güzel bir oyun koyabilmek için çalıştık. Vasıf Öngören'in bu güzel eserinde, ünlü olmak isteyen, maddi durumu iyi olmayan bir genç kızın hayatını komedi şeklinde sergiledik. Oyunda bir anlamda Türkan Şoray'ın hayatına atıflar da var'.

Bergama, Aydın ve Karşıyaka sahnelerinde de sergilenmesi düşünülen oyunla ilgili olarak konuşan İzmir Mali Müşavirler Odası Başkanı Vedat Adak 'Sanat toplumların gelişme ve ilerleme sürecinde çok önemli bir yerde bulunuyor. Özellikle insanlığın başlangıcından bugüne uygarlığa yön veren tiyatroya daha fazla değer verilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Bu nedenle odamız bünyesindeki Tiyatro Topluluğumuzun çalışmalarını önemsiyor ve destekliyoruz. Her biri amatör ruhla çalışan fakat ortaya son derece profesyonel bir çalışma koyan tüm meslektaşlarımı kutluyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mali Müşavirler'den Tiyatro Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement