Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Hazırlıklar Tam Gaz - Son Dakika
Güncel

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Hazırlıklar Tam Gaz

Pazar günü şampiyonluk kupasını havaya kaldıracağı maçta Batman Petrol Spor A.Ş. ile Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

18.04.2018 18:38

Sezon başından bu yana büyük bir ciddiyetle maçlara konsantre olan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Batman Petrol Spor A.Ş. maçının da hazırlıkları aynı çizgide devam ediyor.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 24. haftada Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde 3-2 mağlup olduğu Yeni Altındağ Belediyespor maçının ardından oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü şampiyonluk kupasının havaya kaldırılacağı Batman Petrol Spor A.Ş. hazırlıkları galibiyet parolasıyla devam ediyor.

HAZIRLIKLARINI BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ

Yeşil Beyazlı ekipte Pazar günü saat 15.30'da başlayacak olan Batman Petrol Spor A.Ş. maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil Beyazlı temsilcimizde tedavileri devam eden Kürşat, Cihan ve Alper Akçam dışında hafif sakatlıkları bulunan Ufukhan Bayraktar ve Tayyip Kanarya dışında tüm futbolcular çalışmada yer aldılar. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda oyunla antrenmanı tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar yarın yapılacak olan antrenmanla sürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Hazırlıklar Tam Gaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement