Melih Gökçek Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Görüşmek Üzere Beştepe'ye Çıktı - Son Dakika
Güncel

Melih Gökçek Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Görüşmek Üzere Beştepe'ye Çıktı

Erdoğan'ın istifasını istediği Melih Gökçek Beştepe'ye çıktı. Gökçek'in istifasını verdiği iddia edilen Gökçek, Ankapark'ın bitirilmesi sürecinde de aktif olarak yer almak istedi.

23.10.2017 17:30  Güncelleme: 18:12

Ekim ayı başından beri istifa edeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa tarihi belirsizliğini koruyor.

Melih Gökçek'in istifa etmeden önce son bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediği iddia ediliyordu.

Bu son görüşmenin bugün olması bekleniyordu. Gökçek Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için Beştepe'ye çıktı.

Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından Gökçek Beytepe'den ayrıldı.

ANKAPARK'IN BİTİRİLMESİNİ İSTEYECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile son bir görüşme yapmadan istifa etmeyen Melih Gökçek'in, bugünkü randevuda ne anlattığı merak ediliyor. Yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Gökçek, istifa ettikten sonra da "En büyük projem" dediği Ankapark'ın bitirilmesi sürecinde aktif olarak yer almak istedi.

Başkan Gökçek, Erdoğan ile son randevusuna geçen haftadan beri hazırlanıyor. Belediye bürokratlarından devam eden projelerin son durumlarıyla ilgili bilgi isteyen Gökçek, bunları Cumhurbaşkanına sunmak için bir dosyada topladı. Ancak Gökçek için bu projeler içinde en önemlisi Ankapark. Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 23 Nisan'da açılacağını duyurduğu Ankapark'ın bitirilme sürecinde yer almak istediği talebini ileteceği öğrenildi. Ayrıca dünyada bu tür büyük park projelerine devlet desteğiyle yapıldığına dair örnekler sıralayıp, projenin uzamasının nedeni olarak devlet desteği olmayacağını söyleyeceği iddia edildi.

ANKET SONUÇLARINI DA SUNDU

Gökçek'in ayrıca "Gökçekli ve Gökçeksiz Ankara" başlıklı kamuoyu araştırmalarının sonuçlarını da Cumhurbaşkanı'na götürdüğü ifade edildi.

5 EKİMDE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Gökçek, 5 Ekim'de yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ikili bir görüşme yapmış, yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Beştepe karşısına yapılacak 15 Temmuz Müzesi hakkında Erdoğan'a bilgi verdiğini iddia etmişti.

Melih Gökçek Cumhurbaşkanı Erdoğan\'la Görüşmek Üzere Beştepe\'ye Çıktı

Son Dakika Güncel Melih Gökçek Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Görüşmek Üzere Beştepe'ye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement