MHP'li Süleyman Kocabıyık Cumhur İttifakı İzmir Narlıdere Belediye Başkan Adayı Oldu! Süleyman Kocabıyık Kimdir? - Son Dakika
Güncel

MHP'li Süleyman Kocabıyık Cumhur İttifakı İzmir Narlıdere Belediye Başkan Adayı Oldu! Süleyman Kocabıyık Kimdir?

MHP\'li Süleyman Kocabıyık Cumhur İttifakı İzmir Narlıdere Belediye Başkan Adayı Oldu! Süleyman Kocabıyık Kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı kapsamında İzmir Narlıdere Belediye Başkan Adayı MHP'li Süleyman Kocabıyık oldu. Narlıdere Belediye Başkan Adayı Süleyman Kocabıyık kimdir, mesleği nedir?

08.01.2019 11:45

2019 Yerel Seçimlerinde İzmir Narlıdere Belediye Başkan Adayı açıklandı. Cumhur İttifakı kapsamında MHP'li aday Süleyman Kocabıyık Narlıdere Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Süleyman Kocabıyık kimdir, mesleği nedir?

SÜLEYMAN KOCABIYIK KİMDİR?

Süleyman Kocabıyık, 1989 yılında İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğretimi Narlıdere'de Oguzhan İlköğretim okulunda okudu Liseyi Alsancak Nevvar- Salih İşgören Turizm Meslek Lisesi'nde tamamladı.

MHP'li Süleyman Kocabıyık Cumhur İttifakı İzmir Narlıdere Belediye Başkan Adayı Oldu! Süleyman Kocabıyık Kimdir?

HAYATINI DÖVÜŞ SANATLARINA ADADI

Mesleği aşçılık olan ve işletmecilikte yapan Kocabıyık, 1996'da spora judo ile başladı ve boks, kick boks ile devam etti. Wing-Sun adlı savunma sanatında ustalaşarak kendi akademisini kurdu.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLARIN YAKIN KORUMALIĞINI YAPTI

Türkiye'ye geldikleri dönemde Paris Hilton , Ronaldo ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimlerin koruma ekibini yetiştirmiş, kendisi ve iş ortağı Savaş Menteş ile birlikte işin başında bulunmuştur.

TSK VE EMNİYET MENSUPLARINA YAKIN SAVUNMA DERSLERİ VERDİ

Süleyman Kocabıyık, TSK mensuplarına, Emniyet Birimleri ve Sivillere dersler verdi. TSK'nın Özel Kuvvetler içerisinde ki en tehlikeli Tim'i kabul edilen MAK TİM'ine de eğitim verdi.

Son Dakika Güncel MHP'li Süleyman Kocabıyık Cumhur İttifakı İzmir Narlıdere Belediye Başkan Adayı Oldu! Süleyman Kocabıyık Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement