Minibüsün Çarptığı Kız Öldü - Son Dakika
Güncel

Minibüsün Çarptığı Kız Öldü

Minibüsün Çarptığı Kız Öldü

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde yolun karşısına geçtiği sırada minibüsün çarptığı 17 yaşındaki Sevilay Tosun hayatını kaybetti.

09.10.2014 01:15

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde yolun karşısına geçtiği sırada minibüsün çarptığı 17 yaşındaki Sevilay Tosun hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Zonguldak- İstanbul Karayolu'nun Alaplı Erdem Yuva Siteleri mevkiinde meydana geldi. Marketten sakız aldıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen Sevilay Tosun'a, Umut Adıyaman yönetimindeki 67 TY 018 plakalı minibüs çarptı. Yol kenarındaki su kanalına savrulan Tosun ağır yaralandı. Tosun, ambulansla Ereğli'deki Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Tosun, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kazanın ardından hastane önünde toplanan Tosun'un yakınları, ölüm haberi ile gözyaşlarına boğuldu.

Sürücü Umut Adıyaman, ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, Sevilay Tosun'un kaza öncesi markete girişi, çıktıktan sonra da yola doğru koşması bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza anı ise kameranın açısında yer almadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüsün Çarptığı Kız Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement