Minik Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Minik Sporcular Ödüllendirildi

Minik Sporcular Ödüllendirildi

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168'inci yıldönümü kapsamında düzenlenen "6.Polis Amca Satranç Turnuvası" ödül töreni Burdur Göl Polis Tesisleri'nde düzenlendi.6 Polis Amca Satranç Turnuvası Ödül Töreni'ne İl Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat,...

08.04.2013 14:35

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168'inci yıldönümü kapsamında düzenlenen "6.Polis Amca Satranç Turnuvası" ödül töreni Burdur Göl Polis Tesisleri'nde düzenlendi.

6 Polis Amca Satranç Turnuvası Ödül Töreni'ne İl Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat, Belediye Başkan Yardımcısı ve Satranç İl Temsilcisi Serdar Başgül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Resul Alptekin, minikler ve velileri katıldı.

Törende turnuvanın hakemlerine İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Rıza Erdoğan tarafından teşekkür belgesi

verilirken, İl Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat ise turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan Belediye Başkan Yardımcısı ve Satranç İl Temsilcisi Serdar Başgül'e teşekkür belgesi verdi.

Minik sporcular ise ödüllerini İl Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat, Belediye Başkan Yardımcısı ve Satranç İl Temsilcisi Serdar Başgül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Resul Alptekin'den aldı.

. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement