Muğla Ehliyetsiz Sürücü Güvenlik Güçlerine Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika
3. Sayfa

Muğla Ehliyetsiz Sürücü Güvenlik Güçlerine Zor Anlar Yaşattı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, önce jandarma, sonra da polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçarken 2 motosikletlinin maddi hasarlı kaza yapmasına neden olan ve toprak yolda drift yapıp, toz çıkartarak kendisini takip eden polislerden kurtulmak isterken bir ağaca çarpan otomobilin 17...

14.10.2018 18:40

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, önce jandarma, sonra da polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçarken 2 motosikletlinin maddi hasarlı kaza yapmasına neden olan ve toprak yolda drift yapıp, toz çıkartarak kendisini takip eden polislerden kurtulmak isterken bir ağaca çarpan otomobilin 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücüsü ile yanındaki arkadaşı kovalamaca sonucu yakalandı.

Köyceğiz ilçesindeki evinin önünden ağabeyi Tufan Özdemir'e ait 48 L 4779 plakalı LPG'li otomobili, iddiaya göre, habersiz olarak alan B.Ö., arkadaşı A.İ.K.'yi de de yanına alarak Marmaris'e hareket etti. Marmaris'e 23 kilometre mesafedeki Çetibeli Jandarma Kontrol Noktası'na geldiğinde B.Ö., 'Dur' ihtarına uymayıp, kaçmaya başladı. Kaçarken trafiği de tehlikeye sokan B.Ö., hakkında polis 155 İhbar Hattı'na da çok sayıda şikayet geldi. Jandarma telsiz anonslar ile bölgedeki ekipleri uyarıp, Marmaris polisi de konuyla ilgili bilgi verdi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tek girişi olan Ulusal Egemenlik Caddesi üzerinde tedbir aldı. Ancak B.Ö., burada da 'Dur' ihtarına uymayıp, kaçmayı sürdürdü. Polis, peşine düştü. Beldibi Mahallesi'ne kaçan B.Ö., burada 2 motosiklet sürücüsünün maddi hasarlı kaza yapmasına neden oldu. Gökbel Mevkisi'ndeki orman yoluna sapan B.Ö., buradaki toprak yolda drift yapıp, toz çıkartarak kendisini takip etmeye çalışan polislerden kurtulmaya çalışırken, bir ağaca çarptı. Otomobilden inen B.Ö. ve yanındaki arkadaşı A.İ.K., yaya olarak kaçmaya devam etmek isterken yakalanıp, gözaltına alındı. Kaza yapan otomobil ise çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Polis, B.Ö.'ye ehliyetsiz araç kullanmak, ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçlarından toplam 2 bin 850 lira para cezası kesti.

B.Ö.ve A.İ.K.'nın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Muğla Ehliyetsiz Sürücü Güvenlik Güçlerine Zor Anlar Yaşattı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Muğla Ehliyetsiz Sürücü Güvenlik Güçlerine Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement