Nevşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'den Kısa Kısa

Osmanlı sultanlarından 2. Abdülhamid Han'ın vefatının 100. yılı münasebetiyle Nevşehir'de organize edilen program kapsamında tiyatro oyunu sahnelendi.

02.04.2018 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı sultanlarından 2. Abdülhamid Han'ın vefatının 100. yılı münasebetiyle Nevşehir'de organize edilen program kapsamında tiyatro oyunu sahnelendi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in yazıp yönettiği "Usta" adlı oyun tiyatro severlerle buluştu.

Çok sayıda davetlinin beğeni ile izlediği programın ardından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından Yenilmez'e yöresel el sanatlarından çini tabak hediye edildi.

Etkinliğe, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan yardımcıları Atilla Seçen, Yusuf Kaya, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Hacıbektaş Kaymakamı Yaşar Yiğit Demirer, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Derinkuyu'da kütüphane açılışı

Derinkuyu ilçesinde, 24 Kasım İlkokulu'nda görev yapan öğretmenler el birliği ile okula kütüphane kazandırdı.

Öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmaları amacıyla yaklaşık 3 bin kitap ve zeka oyunlarından oluşan kütüphanenin açılışı için tören düzenlendi.

Törende konuşan okul müdürü Mustafa Ekim, öğrencilerin boş vakitlerinde ve ders aralarında faydalanmaları amacıyla oluşturulan kütüphanede, öğrencilere huzurlu bir ortam sağlanması amacıyla oturma köşeleri de hazırlandığını belirtti.

Konuşmanın ardından açılış kurdelesi okul müdürü Ekim ve yazar Osman Aytekin tarafından kesildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nevşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement