Nil Karaibrahimgil "Kahramanını" Arıyor! - Son Dakika
Güncel

Nil Karaibrahimgil "Kahramanını" Arıyor!

Nil Karaibrahimgil "Kahramanını" Arıyor!

Nil Karaibrahimgil, GNL ve BKM organizasyonuyla, 09 Eylül Pazar akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da müzikseverlere eğlence dolu bir gece yaşatacak.

06.09.2012 11:46  Güncelleme: 14:15

Konsere He-Man, Batman, Pac-Man veya Mad Man gibi giyinerek gelen konuklar, Nil ile sahneye çıkma şansı yakalayacak ve gecenin kahramanı olacak!

Temmuz ayında çıkardığı beşinci albümü, "Ben Buraya Çıplak Geldim" ile yine müziğin ayrık otu olduğunu gösteren Nil Karaibrahimgil, 09 Eylül Pazar akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da izleyicileriyle buluşuyor. New York'tan yeni bir ödülle dönerek Türkiye'yi gururlandıran Boğaziçi Caz Korosu eşliğinde sahne alacak olan Nil Karaibrahimgil, gece-gündüz prova yaparak konser alanı olarak son senesi olan Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranlarına unutulmaz bir sahne şovu sunacak. Sahne dekorunun en göz alıcı parçası olan "dev sürpriz" ise konukları gördüklerinde büyüleyecek.

Şarkıya uygun kıyafeti giyen gecenin kahramanı olacak!

Albümünde bahsettiği He-man, Bat-man, Pac-man ve Mad-men'lerle Kazablanka'ya kadar gidip geleceği ve gölgeleriyle savaşacağı eğlenceli sahne şovları sunacak olan Nil Karaibrahimgil, dünyada ilk kez bir albüm çıkmadan şarkıları duyuran kendi buluşu 'mini klipler'iyle Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinde müzikal çeşitliliğin doruklarına uzanan unutulmayacak bir gece sunmaya hazırlanıyor. Nil Karaibrahimgil'in şarkılarından esinlenerek He-Man, Batman, Pac-Man veya Mad Man gibi giyinerek gelen konuklar, şarkıcı ile aynı sahneye çıkma şansı yakalayacak ve gecenin kahramanı olacak! Türkiye'de ve dünyada ilk kez ilginç bir şey denenecek olan gecede Nil Karaibrahimgil, seyirciler arasından Twitter aracılığı ile aldığı bir cümleyi sahnede canlı olarak besteleyerek müzikseverleriyle yepyeni bir şarkı paylaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nil Karaibrahimgil 'Kahramanını' Arıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement