Nusret Gökçe paylaşımıyla akıllara "Evleniyor mu" sorusunu getirdi - Son Dakika
Magazin

Nusret Gökçe paylaşımıyla akıllara "Evleniyor mu" sorusunu getirdi

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, Instagram hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu. Tektaşlı et paylaşımıyla Gökçe, akıllara "Evleniyor mu?" sorusunu getirdi.

16.07.2019 19:57  Güncelleme: 00:35

Saltbae hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, bu sefer paylaştığı bir fotoğrafla gündeme geldi. Instagram'da etin arasında sıkıştırılmış bir tektaş yüzük fotoğrafı paylaşan Nusret, "She said yes (evet dedi)" notunu yazdı. Nusret'in bu paylaşımı, takipçilerinin "Evleniyor musun?" sorularını beraberinde getirdi.

Nusret Gökçe paylaşımıyla akıllara

NUSRET GÖKÇE KİMDİR?

1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir.Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayısıyla Darıca Faik Şahenk Ortaokulu'nu altıncı sınıfta bırakmak zorunda kalmıştır.

Nusret Gökçe paylaşımıyla akıllara

Meslek hayatına Bostancı'daki kasaplar çarşısında başlayan Nusret, uzun bir süre kasp çıraklığı yapmıştır. Büyük bir kasap dükkanında 10 ustayla aynı anda çalışan Nusret, günde 18 saat aktif olarak çalışmıştır. Et doğramadaki profesyonelliğini dar zamanda çok iş yapma konusuna borçlu olan Nusret, ilk olarak 2007 yılında İstinye Park'ta açılan kasap-restoran konseptinde çalışmaya başlamıştır. Bu deneyimin ardından Dünya üzerindeki diğer restoran konseptlerini görmek isteyen genç girişimci, Arjantin'e doğru yola çıkmıştır.

Nusret Gökçe paylaşımıyla akıllara
Nusret Gökçe paylaşımıyla akıllara "Evleniyor mu" sorusunu getirdi

Son Dakika Magazin Nusret Gökçe paylaşımıyla akıllara 'Evleniyor mu' sorusunu getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • fatihli: hepinizi bir cemaate girmeye davet ediyorum kendinize yazık etmeyin cemaati olmayanın klavuzu şeytandur bunu çok iyi biliyorsunuz. ister ismailağa ister menzil, ister iskender paşa ister süleymancılar hangisine olursa mutlaka bir cemate girin. 2 6 Yanıtla
    Digorlu Mahmut: cemaate karşıyım akparti hepimize yeter. 1 5 alzobi: sanada lanet cematinede 1 1
  • Cin Ali: Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 3 0 Yanıtla
    Dogru: Amin kardesim 0 0
  • Sessiz : Hayirlisi olsun . Eşi sansli olur yemek derdi olmaz ne guzel. Ama tek sorun romantizmi etin ustunde sunması eeehh adamin meslegi bu o da hakli .. 3 0 Yanıtla
  • ahmet: bence ülke için başka alanda çalışmalı çok iyi ajan olur kimse şüphelenmez mite girmeli 1 0 Yanıtla

Advertisement