Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Yeni Yılda 199 Bin Fidan Dağıttık" - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Yeni Yılda 199 Bin Fidan Dağıttık"

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu, "Yeni yıla fidan keserek, değil fidan dikerek girelim" sloganıyla başlatılan boylu fidan dağıtımı kampanyasında toplam 199 bin boylu fidan dağıtıldığını belirtti.

02.01.2012 15:01

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "Yeni yıla fidan keserek, değil fidan dikerek girelim" sloganıyla başlatılan boylu fidan dağıtımı kampanyasında toplam 199 bin boylu fidan dağıtıldığını belirtti.

Eroğlu, Twitter'a yazdığı mesajda, bu yıl bir ilke imza atılarak başlatılan kampanyada toplam 199 bin boylu fidanın vatandaşlara dağıtıldığını bildirdi. Yeni yılın ilk günü itibariyle Türkiye genelinde ormanlardan yasa dışı yollarla yılbaşı çamı temin etme suçu yaşanmadığına dikkat çeken Eroğlu, mesajında şunları ifade etti:

"Vatandaşlarımızın yılbaşı çamını yasal yollarla temininde bütün orman teşkilatımızın telkin ve uyarılarının yanı sıra yazılı ve görsel basının uyarıları ve vatandaşlarımızdaki çevre şuuru ile orman sevgisinin etkili olduğunu düşünmekteyiz. Teşekkürler." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: 'Yeni Yılda 199 Bin Fidan Dağıttık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement