Otizmli Oğlu için Şifa Arayan Anne "Benimle İlişkiye Girip Cinlerden Kurtul" Diyen Hocanın Tacizine Uğradı - Son Dakika
3. Sayfa

Otizmli Oğlu için Şifa Arayan Anne "Benimle İlişkiye Girip Cinlerden Kurtul" Diyen Hocanın Tacizine Uğradı

İstanbul'da otizmli oğlu için şifa arayan kadın 'üfürükçü hoca'nın tuzağına düştü. Talihsiz anne hem 25 bin TL'sini kaptırdı, hem de "Benimle ilişkiye girmen halinde cinlerden kurtulacaksın" diyen hocanın tacizine uğradı.

17.05.2018 08:41  Güncelleme: 09:01

İstanbul'da 5 yaşındaki otizmli oğlu için 'üfürükçü hoca'da derman arayan 32 yaşındaki E.E., iddiaya göre 71 yaşındaki sözde hoca Ziyettin Ç.'nin defalarca cinsel istismarına uğradı. Genç kadının 25 bin lira da kaptırdığı 'Cinci hoca'ya 'cinsel saldırı' suçundan 18 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

OTİZMLİ OĞLU İYİLEŞSİN DİYE "ÜFÜRÜKÇÜ HOCAYA" GÖTÜRDÜ

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne açılan dava dosyasına göre genç kadın üfürükçü tuzağına bir komşusunun "Oğlunu iyileştirecek birini tanıyorum" demesiyle düştü. Yüksekokul mezunu genç kadın, geçen yıl temmuz ayında oğlunu Eyüpsultan'da yaşayan 71 yaşındaki Ziyettin Ç.'ye götürdü. Ziyettin Ç., genç kadından, "Oğlunda üç harfliler var, tedavi olması için muska yazmam lazım" diyerek 5 bin TL istedi.

HER DEDİĞİNİ YAPTI, AHLAKSIZ TEKLİFLE KARŞILAŞTI

Parayı alan Ziyettin Ç. "Oğlunu haftada iki kere getir okuyacağım" dedi. Ziyettin Ç.'nin her dediğini yapan kadın bir süre sonra ise 'ahlaksız teklifle' karşılaştı. Kendisini 4 ay boyunca etki altına alarak oyalayan Ziyettin Ç.'yle defalarca cinsel ilişkiye girdiğini ileri süren E.E., çocuğunun durumunda bir düzelme olmayınca soluğu savcılıkta aldı.

SAHTE HOCA GÖZALTINA ALINDI

Polis Ziyettin Ç.'yi gözaltına aldı. Yapılan aramada çok sayıda muska, Osmanlıca ve Arapça yazılar, değişik otlar, "büyü yapmada kullanılan" malzemeler ele geçirildi.

CİNSEL SALDIRIDAN 18 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

İddiaları reddeden ve tutuklanan sahte hoca hakkında savcılık 'cinsel saldırı'dan 18 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. Ziyettin Ç. hakkında ayrıca 'dini duyguları istismar ve dolandırıcılık' suçundan da soruşturma başlatıldı.

"İKRAM EDİLEN ÇAYI İÇTİKTEN SONRA BÜYÜLENMİŞ GİBİ OLDUM"

2 çocuk annesi E.E., 4 ay boyunca yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Haftada iki kez oğlumu okumak için çağırdı. İkram edilen çayı içtikten sonra büyülenmiş gibi oldum, hiçbir şeye karşı koyamadım. Sözde hocaya inanmaya başladım. 3 muska yazdı. Biri oğlum, biri ben, diğeri de ev içindi.

"İLİŞKİYE GİRERSEM CİNLERDEN KURTULACAĞIMI SÖYLEDİ"

Bende üç harfliler olduğunu, doğumda bunların çocuğuma geçtiğini söylüyordu. Cinlerin benimle ilişkiye girmeye devam ettiğini, kendisiyle ilişkiye girmem halinde cinlerden kurtulacağımı söyledi. Anlamsız şekilde karşı koyamıyor, dediklerini yapıyordum. Bana el vereceğini söyledi. Böylece şans oyunları kazanabileceğimi, insanların kötü mü iyi mi olduğunu anlayacağımı iddia etti. Bana bir iyilik bir de kötülük perisi verdi. Bir hazineye gece evinde kalmam karşılığı ortak etti. Evinde kalmayınca bir sürü genç kızın evinde kaldığını söyledi." (Kaynak: Habertürk)

Otizmli Oğlu için Şifa Arayan Anne "Benimle İlişkiye Girip Cinlerden Kurtul" Diyen Hocanın Tacizine Uğradı

Son Dakika 3. Sayfa Otizmli Oğlu için Şifa Arayan Anne 'Benimle İlişkiye Girip Cinlerden Kurtul' Diyen Hocanın Tacizine Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (63)

  • Yuhh: Bir insan namusunu verecek kadar alçalamaz ya.Bunun dinle,hocayla alakası yok.Dini azda olsa bilen, aklı başında bir insan olsa,hangi kitapta namusunu bir başka kişiye ver,sana iyilik gelsin der.Allah,kimseyi bu duruma düşürmesin, gerçekten akıl, mantık tutulması denir buna. 23 1 Yanıtla
  • Umut: İnsanlar böylelerine kanacak kadar aptal Namusunu peşkeş çekecek kadar namusuz olmamalı ne çocuk için ne başka birşey için namusunu satmaz kadın Derdi veren ALLAH dermanıda verir sen yeterki şükret 17 1 Yanıtla
  • Saaffet: Sen adama defalarca git sonrada şikayetci ol insanların aklıyla alaymı ediyorsun 16 2 Yanıtla
  • Badanacı: Ramazan ayi suresince badanayi biraktim ufurukculuge başladim, gobege muska yazip şifali nefesimle iyi uflerim, 10 6 Yanıtla
  • Paşalı: Yeni türkiye...! 10 4 Yanıtla
  • Numbia: ahahaha müslüman zekası, hacıdan hocadan medet ummanın verdiği cehalet paha biçilemez. 7 6 Yanıtla
    Numbia: Doğruyu söylemek edepsizlik mi ? İşinize gelmedi mi edepsiz diyorsunuz ama gerçekler acıtır. 1 0
  • dayi: laik hocalar iş başında.. 2 10 Yanıtla
    İnançlı ve Çağdaş Adam: Bir kere 3 harflilerle uğraşmak dinimizce yasak. Ama kendini şeytana satmış mahluklar yada inançsız sadece çıkar peşinde olan kişiler ki bunların zaten inancı yok. Bildiğimiz laik insanlardan bile kötü olan bu şahısların dinle alakası olsa zaten böyle şeylere soyunmaz. 1 0 İnançlı ve Çağdaş Adam: En akıllısından en akılsızına kadar şu ince çizgiyi yakalayamıyor. Müslüman Allah tan korktuğu ve cennet cehenneme inandığı için iman eder ve her yönüyle Allah ın emir ve yasaklarına uyar. Kendi adıma konuşuyorum inanılmaz şehvet arzusu olan biriyim. Fakat 1 Allah tan korktuğum için - 2 eşime ihanet etmiş olurum duygusu ile yolda yürürken dahi insanların güzelliğine, vucuduna bakmam eşimin emanetine sahip çıkıp yere bakarak yürürüm her daim. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement