Polis Kameradaki Katili Arıyor - Son Dakika
Güncel

Polis Kameradaki Katili Arıyor

Polis Kameradaki Katili Arıyor

Beşiktaş'ta, 6 ay önce bıçaklanarak öldürülen aşçı Şeref Ergül'ün katil zanlısının kimliği belirlenemedi.

02.01.2012 17:16

Beşiktaş'ta, 6 ay önce bıçaklanarak öldürülen aşçı Şeref Ergül'ün katil zanlısının kimliği belirlenemedi.

Cinayet anının kameraya yansıdığı ortaya çıkarken katil zanlısının olayın hemen ardından bir markete giriş ve çıkışı da saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde net olarak yüzü görülebilen katil zanlısının kimliğinin belirlenmesi için polis vatandaşlardan yardım istiyor.

Bu arada cinayetle ilgili sorgulandığında çelişkili ifade veren ve kendisine gösterilen fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu söyleyen E.Ö'nin tutuklanarak 5 ay boşu boşuna cezaevinde yattığı ortaya çıktı.

Beşiktaş İnönü Stadyumu önünde geçtiğimiz yıl 13 Haziran 2011 tarihinde meydana gelen olayda bir firmada aşçılık yapan Şeref Ergül, (38) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, cinayetin güvenlik kameraya yansıdığını belirledi. Görüntülerde, bir kişinin elinde bıçakla kameraya yansımayan bir başka birine bıçak salladığı görülüyor.

Olayın ardından kaçan zanlı, Barbaros Bulvarı'nda bir markete girerken ve çıkarken güvenlik kameralarına yakalandı. Buradaki görüntülerde yüzü net olarak görülen zanlının markete girdiği ve buradan bir şişe soda satın alarak dışarı çıktığı görülüyor.

Yapılan tüm araştırmalara rağmen bir yıldır katil zanlısının kimliği belirlenemedi.

BOŞ YERE 5 AY YATMIŞ...

Yapılan araştırmalarda öldürülen Şeref Ergül'ün cinayet öncesi Taksim'deki bir bara gittiği belirlendi. Bara takılan kişilerden E.Ö'nün katil zanlısının eşkaline benzediği ferkedildi. Gözaltına alınan E.Ö. sorgusunda çelişkili ifadeler verdi. Kendisine gösterilen güvenlik kameralarından elde edilen katil zanlısının fotoğrafının da kendisine ait olduğunu söyledi. Bunun üzerine E.Ö. olayla ilgili tutuklanarak cezaevine gönderildi. Araştırmalarını sürdüren polis, E.Ö'nün cinayet anında başka bir yerde bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine boş yere 5 ay cezaevinde yatan E.Ö. serbest bırakıldı. Polis şimdi basın mensuplarına görüntüsünü dağıttığı asıl katil zanlısının kimliğini belirlemeye çalışıyor. Basında yer almasının ardından bu kişiyi tanıyan vatandaşların ihbarda bulunması istendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Kameradaki Katili Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement