14 Yaşındaki Hırsız, Polislerin Elinden Kanalizasyona Saklanarak Kaçtı - Son Dakika
Güncel

14 Yaşındaki Hırsız, Polislerin Elinden Kanalizasyona Saklanarak Kaçtı

Çaldıkları arabayla gasp yapmak isteyen hırsızlardan biri, polisten dere yatağındaki kanalizasyona saklanarak kaçmayı başardı.

15.06.2018 14:06  Güncelleme: 15:47

Esenyurt'ta sabah saatlerinde çaldıkları otomobille bir kişiyi gasp etmeye çalışan 2 hırsız, polisler tarafından fark edilince kovalamaca başladı. Hırsızlardan 14 yaşındaki E.K., biri, polisten kaçarken dere yatağındaki kanalizasyona saklandı. Polisler kanalizasyon giriş çıkışlarını tutarken, İSKİ ekipleri kameraları ile kanalizasyonda arama yaptı. 3 saat süren aramanın ardından, şüphelinin kanalizasyonun bir başka çıkışından kaçtığı belirlendi.Şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerince başlatılan çalışmalar sürüyor.

14 Yaşındaki Hırsız, Polislerin Elinden Kanalizasyona Saklanarak Kaçtı

ÇEVİK KUVVET SEVK EDİLDİ

Kaçan E.K.'nın kanalizasyona saklandığını gören polis ekipleri takviye ekip isteyerek diğer çıkışları abluka altına aldı. Ekipler kanalizasyonun diğer çıkış noktalarında nöbet tutarken, mahalle sakinlerinin ve şüphelinin yakınlarının taşkınlık çıkarmaması için olay yerine çevik kuvvet polisi ve zırhlı araç sevk edildi.

14 Yaşındaki Hırsız, Polislerin Elinden Kanalizasyona Saklanarak Kaçtı

KANALİZASYONDA KAMERALI ARAMA

Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri saatlerce şüphelinin borudan çıkmasını bekledi. Yakınları da zaman zaman boru girişine gelerek çıkması için şüpheliye seslendi. Olay yerine İSKİ ekipleri de gelerek ellerindeki krokilere göre kanalizasyon içinde uzaktan kumandalı kamera ile arama yaptı. Yapılan aramalarda boru içinde kimseye rastlanmadı. Saatler süren bekleyiş ve aramaların sonunda şüpheli E.K'nın girdiği kanalizasyonun bir başka çıkışından kaçtığı belirlendi.

14 Yaşındaki Hırsız, Polislerin Elinden Kanalizasyona Saklanarak Kaçtı


14 Yaşındaki Hırsız, Polislerin Elinden Kanalizasyona Saklanarak Kaçtı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 14 Yaşındaki Hırsız, Polislerin Elinden Kanalizasyona Saklanarak Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • insan: becerksizler 5 5 Yanıtla
  • TUNÇ06: bırakın orda yaşasın nasılsa çıkacak soytarı 9 0 Yanıtla
    Oku: İyi oku başka çıkıştan çıkmış diyo 3 0
  • OBJEKTİF: BUNLARIN ANA BABALARI HELALI HARAMI ANLATMIYORLAR MI ?HIRSIZLIK GASP İNSANLIK DIŞI GAYRİ MEŞRU YANLIŞ YÖNTEM .ALIN TERİ VE KİMSEYE ZARAR GETİRMEYEN EKMEK KAZANCI EN GÜZEL LOKMA EN TATLI LOKMA .İLLA HELAL YOL İLLA HELAL YOL .DÜNYA İÇİN AHİRET İÇİN EN GÜZEL YOL . 7 0 Yanıtla
  • Hasan: Sen niye gitmedin kanalizasyona ustunmu pis olur o kadar maaş alıyor girsene 2 4 Yanıtla
    Hasss: La mal kanalizasyona uzman ekip uygun ekipmanla girer zehirli gaz ve patlama riski vardir 0 0
  • Anomali: Layık oldugu yere girmiş umarım farelerle iyi zaman geçirir 3 0 Yanıtla
  • izmir : bıktık reklam reklam reklam 1 1 Yanıtla
  • ..: Hasan,jinekologlarda okadar maaş alıyor,nolcak şimdi? İçeride metangazi olabilir,lağım fareleri olabilir,bu işin uzmanları varken,sen olsan oraya girer misin?boş boş konuşuyorsunuz var ya,iş olsun torba dolsun işte 0 0 Yanıtla

Advertisement