Quentin Tarantino Yeni Filmi İçin Çok Sayıda Hayat Kadını İlanı Verdi - Son Dakika
Dünya

Quentin Tarantino Yeni Filmi İçin Çok Sayıda Hayat Kadını İlanı Verdi

Yetenekli yönetmen Tarantino'nun çekeceği bir Western filminin oyuncu kadrosu için verilen hayat kadını ilanı tartışma çıkardı.

07.06.2016 13:59  Güncelleme: 14:15

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino'nun yeni bir film çekeceği ve bunun içinde oyuncu alımlarına başlandığı açıklandı. Los Angeles merkezli oyuncu ajansının Facebook sayfasında verdiği ilanda, Tarantino'nun hayat kadını aradığı bilgisi yer aldı.

HAYAT KADINLARI BİR WESTERN FİLMDE ROL ALACAKLAR

'Quentin Tarantino'nun projesinde rol alacak hayat kadınları' başlıklı ilanda, 18-35 yaş aralığında, beyaz, sendikasız hayat kadınlarının 21-25 Haziran tarihlerinde Los Angeles'ta çekimleri yapılacak bir Western filminde rol almak üzere başvurabileceği belirtildi. İlanda ayrıca doğal kaş, doğal göğüs, doğal saç rengi talep edilirken elbise ölçülerinin 2-8 arasında olması istendi. Adaylardan ölçülerini de içeren bir fotoğraf göndermeleri vurgulandı.

HAYAT KADINI YERİNE GENELEV ÇALIŞANI İFADESİ TERCİH EDİLMELİYMİŞ

'Women and Hollywood' adlı feminist bir blog, ilanı acımasızca eleştiren satırlar yazdı. Oyuncu ajansı bu ifadeleri sayfadan kaldırdı. 'WAH', olay yaratan ilan sayfadan kaldırılmadan önce ekran görüntüsü almayı başardı. Blog, oyuncu kadrosu ilanı için seçilen 'hayat kadını' yerine 'genelev çalışanı' ifadesinin daha uygun olacağını savundu. Blog ayrıca filmin senaryosunun Tarantino tarafından yazılacağını lakin filmin kadın bir yönetmen tarafından çekileceğini iddia etti.

Quentin Tarantino Yeni Filmi İçin Çok Sayıda Hayat Kadını İlanı Verdi

Son Dakika Dünya Quentin Tarantino Yeni Filmi İçin Çok Sayıda Hayat Kadını İlanı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ERKAN: ŞEREFSİZZZZ TARANTINO 6 1 Yanıtla

Advertisement