Ramazan Bayramına Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramına Doğru

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

03.07.2016 12:56

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Günay, yokluğa sabretmenin, nimete şükretmenin hikmetini anlamaya çalışıldığı mübarek ramazan ayının ardından gelen Ramazan Bayramı dolayısıyla Eskişehir halkının bayramını en içten dilekleriyle kutladığını kaydetti.

Sevgi, paylaşma, dayanışma duygularının artarak çoğalmasını, dargınlıkların aradan kalkmasını, duygu birliğinin en üst noktaya çıkmasını ve her günün bayram gibi yaşanmasını temenni eden Günay, şunları kaydetti:

"Sevdiklerinizle huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramları anlamlı yapan, bir sıcak tebessüm ile içlerini ısıtabileceğiniz, dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmek, çocukları sevindirmektir. Hastalarımızı, huzurevindeki yaşlılarımızı öksüz ve yetim kardeşlerimizi de bu mübarek günlerde unutmamalıyız. Milletimizin huzur ve selameti için ülkemiz, bölgemiz ve dünyada barış ve istikrarı korumak için fedakarca görev yapan bütün asker ve polislerimizin de mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, ailelerine sabır ve metanet diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement