Red Famous Cup Yarın Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Red Famous Cup Yarın Başlıyor

Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları yarın start alıyor.

12.06.2015 13:28

Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları yarın start alıyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, 10. kez heyecanlı ve eğlenceli bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. İki gün sürecek yarışlarda ünlü isimler ile yelkenciler Bodrum Körfezi'nde yelken açacak.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe, sanat ve medya camiasından önde gelen isimler konuk olacak. Organizasyona, Begüm Toprak, Billur Kalkavan, Burak Hakkı, Demir Demirkan, Didem Erol, Ece Vahapoğlu, Ecem Çalık, Ersin Korkut, Fikret Kuşkan, Fulya Sever, Gökçe Yanardağ, Kenan Vural, Mehmet Aslantuğ, Mesut Özkeçeci, Özlem Kaymaz, Tayanç Ayaydın, Yonca Evcimik, Zeynep Beşerler ve Zeyno Günenç katılacak.

Ünlüler, yarıştıkları tekneleri "En Sosyal Tekne" yapabilmek için  "#FamousCup15" etiketi ile paylaşımlarda bulunarak sosyal medyada da yarışacaklar. Teknelerdeki yarışçı ve ünlülerin sosyal medyada paylaşacakları fotoğraf ve videoların alacağı toplam beğeni sayısına göre "En Sosyal Tekne" belirlenecek. "En Sosyal Tekne"nin ekibine ise  HTC One M9+ akıllı telefon hediye edilecek.

-Tekneler cepten takip edilecek

Vodafone makinelerarası iletişim (M2M) teknolojisine dayalı özel bir takip cihazıyla donatılacak teknelerin lokasyon, hız, yön, isim ve toplam kat ettiği mesafe gibi performans bilgilerine uzaktan anlık erişim sağlanacak. Ayrıca, her teknede bulunacak "Cepte Wi-Fi" kablosuz modem ile yarışçılara etkinlik boyunca Vodafone 3G bağlantısıyla her an internete bağlanma imkanı sunulacak.

Tüm organizasyon, yarışa özel olarak hazırlanan "www.redfamouscup.com" internet sitesi ve Vodafone TV üzerinden canlı yayınlanacak. Site sayesinde organizasyonla ilgili tüm detaylara, teknelere ilişkin istatistiklere ve konum bilgilerine harita üzerinden anlık olarak ulaşılabilecek.

Vodafone Red Famous Cup, 14 Haziran Pazar akşamı sunuculuğunu Ece Vahapoğlu'nun üstleneceği ödül töreniyle sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Red Famous Cup Yarın Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement