Reyting Patladı! - Son Dakika
Güncel

Reyting Patladı!

Reyting Patladı!

Türkiye futbolda şikeden sonra şimdi de reytingde şikeyi konuşuyor. İşte reyting depremi ile ilgili manşetlere yansıyanlar.

15.12.2011 08:39  Güncelleme: 11:31

Habertürk Gazetesi, "Albay Satmadı Ben Bakireyim" başlığı ile 'Askeri casusuluk' davasında 1 No'lu sanık emekli albayın sattığı iddia edilen 52 yaşındaki kadının, hakime bekâret raporu sunmasını manşetine taşırken, Akşam Gazetesi, "15 Gardiyana Şok Tahliye" başlığı ile Çetin Doğan, İbrahim Fırtına, Tuncay Özkan gibi tutukluların yakınlarıyla görüştükleri tespit edilen 15 gardiyanın, tazminat ödenmeden meslekten atılmalarına manşetinden yer verdi.

Günün dikkat çeken manşetlerinden biri de "Fatmagül De Şikeci Çıktı!" başlığı ile Yenişafak Gazetesinden geldi.

Yenişafak Gazetesinin haberine göre;

Televizyonda izlenme oranını yüksek göstermek için evinde 'reyting ölçüm aleti' bulunan ailelerle irtibata geçip onlara hediyeler dağıtan ve böylelikle kendi programlarını izletip reklam ücretini yükselten çeteye polis 'reyting operasyonu' düzenledi. 9 kişi gözaltında.

'Reyting deneklerinin listelerini ele geçirdikleri' gerekçesiyle dizi yapımcıları Hüseyin Can Tanrıyar, İlker İnanoğlu, Kerem Çatay, Mehmet Fatih Aksoy, Erol Avcı, Yusuf Timur Savcı ve AGB kurucusu İsmail Hayri Cem'in ev ve işyerinde de aramalar yapılması bu isimlerin imza attığı dizilerin reytinglerini şüpheli duruma düşürdü. İşte bu kişilerin imza attığı reytingi bol diziler: Fatmagül'ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl, Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Adını Feriha Koydum, Ezel, Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Bizim Yenge, Bir İstanbul Masalı, Umutsuz Ev Kadınları, Doktorlar, Karadağlar, Hırsız Polis, Arka Sokaklar ve Binbirgece.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Reyting Patladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement