Sami Yusuf Neü Rektörünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sami Yusuf Neü Rektörünü Ziyaret Etti

Azeri asıllı İngiliz sanatçı Sami Yusuf, Konya Büyükşehir Belediyesinin Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlediği "Bütün Diller O'nu Söyler" programı için geldiği Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker'i ziyaret etti.

14.04.2015 12:07

Azeri asıllı İngiliz sanatçı Sami Yusuf, Konya Büyükşehir Belediyesinin Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlediği "Bütün Diller O'nu Söyler" programı için geldiği Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker'i ziyaret etti.

Yusuf ve Şeker İslam dünyasında müzik eğitimi, müzik felsefesi, Mevlevilik eğitimi gibi konular üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette ayrıca NEÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyeleri, İlahiyat ve Sosyal Beşeri Bilimler Fakülteleri hocaları ve öğrencileri de hazır bulundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığından yetkililerin de bulunduğu ziyarette Türk kahvesi ve çay ikramı eşliğinde bir sohbet gerçekleştirildi.

Şeker, Sami Yusuf'u ilerleyen zamanlarda üniversitede düzenlenecek bilimsel ve sanatsal etkinliklere katılmaya davet etti. Ziyaretin sonunda fotoğraf çekilirken, Şeker Sami Yusuf'a üniversite yayınlarından oluşan bir hediye paketi armağan etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sami Yusuf Neü Rektörünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement