Sandıklı'da Tuzlama Çalışmaları Başlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Sandıklı'da Tuzlama Çalışmaları Başlatıldı

31.12.2025 16:29

Belediye, kar ve soğuk hava nedeniyle buzlanmaya karşı ilçe genelinde tuzlama yaptı.

Sandıklı Belediyesi, kar yağışı ve soğuk havanın etkisiyle oluşabilecek buzlanmaya karşı ilçe genelinde tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Yüksek kesimler başta olmak üzere cadde, sokak, kaldırım ve merdivenli yollarda vatandaşların güvenliği için yoğun önlem alındı.

Belediye ekipleri, günler öncesinden tamamladığı hazırlıkları kapsamında, özellikle yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı sonrası vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için önlem aldı. Tuz serperek cadde, sokak, kaldırım ve merdivenli yolları güvenli hale getirdi.

Belediye Başkanı Adnan Öztaş, ekiplerin olumsuz hava koşullarına karşı ilçe genelinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da Tuzlama Çalışmaları Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement