"Sarı Kırmızı Kareler" Yarışmasının Talihlisi Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

"Sarı Kırmızı Kareler" Yarışmasının Talihlisi Belli Oldu

Facebook üzerinden düzenlenen "Sarı Kırmızı Kareler" isimli yarışma ile Galatasaray-Manchester United maçına bilet kazanan talihli belli oldu.

17.11.2012 11:02  Güncelleme: 11:13

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Resmi Bankası Yapı Kredi'nin, Facebook üzerinden düzenlediği "Sarı Kırmızı Kareler" isimli yarışma ile Galatasaray- Manchester United maçına bilet kazanan talihli belli oldu. Maçın yazı tura parasına da sahip olacak olan Osman Ergin 20 Kasım'daki büyük maçı izleyecek.

Yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi'nin 5- 10 Kasım tarihleri arasında Facebook sayfasındaki uygulama üzerinden düzenlediği ve 2.700'ün üzerinde kişinin katıldığı yarışmada Osman Ergin'in fotoğrafı, jürinin yaptığı değerlendirmede ilk 11'e kaldı. Fotoğrafların Sosyal medya üzerinden herkese açık oylamaya sunulduğu yarışmada, bilet kazanan talihli Osman Ergin isimli Galatasaray taraftarı oldu.

Hayatının en özel sarı kırmızılı karesini Yapı Kredi Facebook sayfasından paylaşan Osman Ergin, 20 Kasım Salı günü TT Arena'da oynanacak Galatasaray - Manchester United maçını izleyecek. Osman Ergin ayrıca bu tarihi maçı kimin başlatacağını belirleyen yazı tura parasına da sahip olacak.

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Sarı Kırmızı Kareler' Yarışmasının Talihlisi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement