Sefer Kılıç Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Sefer Kılıç Seçim Sonuçları

Sefer Kılıç Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi AMASYA belediye başkan adayı Sefer Kılıç oldu.

02.04.2019 12:27

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi AMASYA belediye başkan adayı Sefer Kılıç oldu. Vatan Partisi adayı Sefer Kılıç, AMASYA belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? AMASYA belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Vatan Partisi AMASYA belediye başkan adayı Sefer Kılıç ile ilgili seçim sonuçları ve AMASYA belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Vatan Partisi AMASYA belediye başkan adayı Sefer Kılıç oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte AMASYA belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. AMASYA aday yarışı ve AMASYA seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

AMASYA Seçim Bilgileri

  • AMASYA belediyesi için toplam sandık sayısının 231 olduğu belirlendi.
  • AMASYA belediyesi için açılan sandık sayısının ise 230 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • AMASYA belediyesi için katılım oranının ise % 87,23 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • AMASYA toplam seçmen sayısının ise 74.272 olduğu belirlendi.
  • AMASYA belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 64.787 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Vatan Partisi AMASYA Belediye Başkan Adayı Sefer Kılıç Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Vatan Partisi AMASYA belediye başkan adayı olarak gösterilen Sefer Kılıç, AMASYA yarışında % 0,07 oranında aldığı oy ile 9'nci oldu. Sefer Kılıç toplamda 42 adet oy sayısına ulaştı.

Vatan Partisi AMASYA belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Sefer Kılıç Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement