Silifke Emniyet Müdürlüğüne Araç Takviyesi - Son Dakika
Yerel

Silifke Emniyet Müdürlüğüne Araç Takviyesi

Silifke Emniyet Müdürlüğüne Araç Takviyesi

Silifke Emniyet Müdürlüğüne alınan 2013 model otomobil ve bir motosiklet hizmete başladı.

25.12.2013 10:04  Güncelleme: 10:11

Silifke Emniyet Müdürlüğü'ne alınan 2013 model bir otomobil ve motosiklet hizmete başladı.

Otomobilin Silifke Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği ile Mersin Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği tarafından, motosikletin ise Yüksel Çelik isimli bir vatandaş tarafından alınarak Silifke Emniyet Müdürlüğü'ne hediye edildiği öğrenildi.

Silifke Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, aracın ve motosikletin alınmasında katkı sağlayan il Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Mersin ve Silifke'deki dernek yöneticileri ile işadamlarına teşekkür etti.

İlçe merkezinde MOBESE kurulma çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden İmişçi, Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen 250 bin lira ödeneğin yapılacak ihalenin ardından Taşucu ve ilçe merkezinde MOBESE çalışmalarında kullanılacağını belirtti.

Silifke Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi de halkın güven ve huzurunu sağlamak amacıyla 24 saat görev başında olan emniyet teşkilatına dernek imkanları ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu arada, yeni alınan araçlarla Silifke Emniyet Müdürlüğünde motosiklet sayası 10'a, araç sayısı ile 25'e yükseldi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke Emniyet Müdürlüğüne Araç Takviyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement