Sivas Valisi Kolat, Suşehri'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Sivas Valisi Kolat, Suşehri'nde İncelemelerde Bulundu

Sivas Valisi Ali Kolat, Suşehri İlçesinde İncelemelerde Bulundu.

19.03.2011 18:50

Sivas Valisi Ali Kolat, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Koyulhisar ilçesindeki temaslarının ardından Suşehri'ne gelen Vali Ali Kolat ve eşi İlsen Kolat'ı, Sanayi Sitesi mevkisinde Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlker Şimşek, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Özen, belediye meclis üyeleri ve ilçe protokolü karşıladı.

Buradan mezbahana inşaat alanı ve hayvan pazarında incelemelerde bulunan Kolat, çalışmalar hakkında Başkan Sel'den bilgi aldı.

Daha sonra Yalnızbağlar Mahallesi'nde bulunan Yörük çadırından yapılan aile çay bahçesi ve mesire alanı yapılacak bölgede incelemelerde bulunan Vali Kolat, Muhsin Yazıcıoğlu Aile Çay Bahçesinde de vatandaşlarla sohbet etti.

Kolat, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Suşehri'nin tarihi bir yerleşim bölgesi olduğunu belirterek, "Burada belediyemiz, kaymakamlığımız güzel bir çalışma içerisinde. Belediye başkanımızın güzel çalışmaları var. Bölgede güzel bir hareketlilik var. Birlik ve beraberlik olduğunu gördüm. Böyle güzel hizmetlerin yapılmasının, insanlarımızı bu bölgeye getirmeye büyük katkısı olacaktır" dedi.

Vali Kolat, tarihi Balhatun Camii'nde incelemelerde bulunarak, cami çıkışındaki bir gümüşçüyü ziyaret etti. Başkan Sel, Vali Kolat'a satın aldığı gümüş tespihi armağan etti.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas Valisi Kolat, Suşehri'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement