Sohbet-i Tarih' Üyeleri Dekanı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sohbet-i Tarih' Üyeleri Dekanı Ziyaret Etti

Sohbet-i Tarih\' Üyeleri Dekanı Ziyaret Etti

Kastamonu Üniversitesi’nde geçen hafta düzenlenen, ’Balkan Savaşları ve Averof Zırhlısı’ konulu Sohbet-i Tarih etkinliğinde onur konuğu olan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Turhan, ekibi makamında ağırladı.

06.03.2015 18:12

Kastamonu Üniversitesi'nde geçen hafta düzenlenen, 'Balkan Savaşları ve Averof Zırhlısı' konulu Sohbet-i Tarih etkinliğinde onur konuğu olan Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Turhan, ekibi makamında ağırladı.

Sohbet toplantısı esnasında tüm ekibi makamında çaya davet eden Turhan, kabul ettiği öğrencilerle uzun uzun sohbet etti. Sohbet-i Tarih üyelerinden Tuğba Güler, Meryem Nar, Filiz Küçükçelik, Hanife Baş, Esra Saltı, Mikail Bayram, Emre Başaran ve Taner Günal'ın hazır bulunduğu ziyaret esnasında Prof. Dr. Turhan öğrencilere birer kitap hediye etti. Her zaman öğrencilerinin yanında olduğunu ve üreten, çalışan, gayret eden öğrencilerine her türlü desteği vermekten mutluluk duyacağını belirten Prof. Dr. Şeref Turhan ekip üyelerini tek tek kutladı ve bu tarz etkinliklere devam etmelerini istedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sohbet-i Tarih' Üyeleri Dekanı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement