Taksiciden kadın müşteriye şok tehdit: Seni gebertirim kadın - Son Dakika
3.Sayfa

Taksiciden kadın müşteriye şok tehdit: Seni gebertirim kadın

İstanbul Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın, Küçükçekmece'ye gitmek isteyince taksi şoförü yoğun trafikten dolayı kadını metrobüse bırakmayı teklif etti. Buna sinirlenen müşteri takside sigara içmeye kalkınca ortalık karıştı. Taksici tarafından "Seni gebertirim" sözleriyle tehdit edilen kadın o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

23.10.2020 09:31  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen Çarşamba günü Esenyurt'ta meydana gelen olayda, mobil uygulama üzerinden taksi çağıran kadın müşteri, gelen taksiye binip Küçükçekmece'ye gitmek istedi. Taksi sürücüsü Mehmet isimli şahıs ise akşam dönüş trafiğine yakalanacağını söyleyerek, müşteriyi metrobüse bırakmaya ikna etmeye çalıştı.

"SENİ GEBERTİRİM KADIN"

Yaşanan durumdan dolayı sinirlenen kadın taksi içerisinde sigara içmek isteyince taksici ile aralarında tartışma çıktı. Hem gideceği adrese gidemeyip hem de sigara içilmesine izin verilmeyen müşteri bu anları telefonu ile kayıt altına almaya başladı. Bu durumu gören taksi sürücüsü, genç kadını tehdit edip, "Gebertirim seni, telefonunu kırarım, Allah belanı versin," diye hakaretlerde bulundu. Bu durum sonrası "Sigara içmeme izin vermiyorsan beni gideceğim yere götürmek zorundasın" diyen genç kadının bu istediği de taksici tarafından reddedildi.

ÜCRETİ ALAMAYINCA HAKARETE DEVAM ETTİ

Haramidere metrobüs durağına götürülen genç kadın burada bırakıldı. 15 TL tutan taksi ücretini de talep eden taksici, ücretini alamayınca hakaretlerine devam etti. Bu sırada polisi arayan taksici kadından şikayetçi oldu. Taksiden inen genç kadın ise başka taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı.

İKİ TARAF DA ŞİKAYETÇİ

Yaşanan olay sonrası taksi sürücüsünün izinsiz görüntüsünün çekilmesi ve parasını alamamaktan dolayı şikayetçi olacağı öğrenilirken, kadın müşterinin de karakola gidip şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaşanan olaylar ise kadının cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Taksiciden kadın müşteriye şok tehdit: Seni gebertirim kadın
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksiciden kadın müşteriye şok tehdit: Seni gebertirim kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • ercan yılmaz: takside sigara içmek yasak diye biliyorum ben 27 3 Yanıtla
  • Adalet: Onun için imamoğluna teşekkür etmek lazım. Adam taksiciliği, taksi şoförlerini bir düzene oturtmak istiyor. Bu işi mafyanın elinden almak istiyor. Her önüne gelen maganda taksici oluyor. Görevi olduğu halde oraya gitmem buraya gitmem deyip yolcu almıyorlar. Avrupada ki gibi eğitimli, kibar insanlar bu işi yapmalı... 12 18 Yanıtla
  • ROmeO: Kadın şirret bir kadına benziyor. Adamı çileden çıkarmış herhalinden belli. Videoyu izlemeyin İzledikten sonra otomatikman taksici olmak istiyorsunuz. 23 5 Yanıtla
  • müşteri: bu kadın normal değil. takside biraz kendini bilen bir bayan olsa arkaya biner. Bu kadın adamı tahrk etmiş. maske yarım, sigara içmek . bu pislik yaparak bedava gitmenin derdinde. kadın olunca herkes yelkenleri indiriyor. Bu kadının yaptığı terbiyesizlik. 23 5 Yanıtla
  • ilginç: Kadın hakları diye artık kadınların yaptığı herşeye erkeklerin göz yummasını istiyorlar taksici hakaret edemez polis karakoluna çeker şikayetçi olur ama artık kadınlar kadın hakları var diye olayı abarttılar 20 4 Yanıtla
  • U: HHEEE KADIN MASUM HEMEN TAKSICILERDE SAPITTI TAMAM AMA ADAMI CILDIRTMIS KADIN DA SONRA CAMERAYI ACIYOR AL BIRINI VUR OTEKINE 14 10 Yanıtla
  • hiko: Hem sigara iç hemde parayı vermeden kaç git. 17 6 Yanıtla
  • hıghlander: Taksici haklı...kadın ''ayar''' bir tip gibi.Aksanı ise,sanırım Türk değil,hatta terörist bile çıkabilir....Taksi esnafına bu kadar eleştiri yapmayın,gecenin köründe ,şartlar şıkıştırınca,can simidi gibi,hiç endişe duymadan çağırmayı biliyorsunuz. 12 11 Yanıtla
  • adem: kadın haksız kardeşim kim ne derse desin.. 15 7 Yanıtla
  • ahmet: bu taksiciler kadar pislik insanlar yok istabuldaki taksicilerin hepsine psikoanaliz testi yapılmalı ve gbt kontrolü 14 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı
    12:10 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı

    Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında bir hükümlünün de bulunduğu 19 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında 'uyuşturucu ticareti yapma' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlünün de olduğu 19 kişi yakalandı. Adresler ve zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, 274 sentetik ecza hapı, 80 gram sentetik uyuşturucu, 13,6 gram esrar, ruhsatsız tabanca, fişekler, 4 hassas terazi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Hükümlünün cezaevine gönderildiği, diğer zanlıların emniyetteki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

  • İstanbul'da Kargo Operasyonu: 102 Şüpheli Yakalandı
    12:10 İstanbul'da Kargo Operasyonu: 102 Şüpheli Yakalandı

    İstanbul merkezli 19 ilde düzenlenen operasyonda kargoya verilen çekleri çalan ve kurdukları paravan şirketler aracılığıyla da çeklerin tahsilatını yapan 102 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si avukat 48 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı
    12:04 Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, üzerinde sentetik uyuşturucu bulunan bir şüpheli yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı
    12:04 Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, aniden yola çıkan bir geyiğe çarpan minibüsteki sürücü ve bir yolcu yaralandı. Kazada telef olan geyik ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı.

  • Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı
    12:01 Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza sonucunda ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmaktadır. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Konya'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti
    11:59 Konya'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Kazada ayrıca 5 kişi yaralandı ve yaralılardan birinin hayati tehlikesi bulunuyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:56 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya'da Bekir Taşkın'ın kontrolünü yitirdiği otomobilin otobüs durağına daldığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi otobüs durağında beklerken, araç içinde sürücüyle birlikte 3 kişi bulunuyordu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sürücünün epilepsi hastası olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
    11:54 Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 5'inci günde de devam ediyor. Olay sonucunda 4 göçmen sağ kurtarılırken, 22 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı koordinesinde devam ettiği belirtildi.


Advertisement