Tartan: "Siyaset Baronlarının Yaptıklarını Açıklayacağım" - Son Dakika
Yerel

Tartan: "Siyaset Baronlarının Yaptıklarını Açıklayacağım"

Tartan: "Siyaset Baronlarının Yaptıklarını Açıklayacağım"

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu’nu (EKAF) ziyaret ederek EKAF Başkanı Aydın Özyar ve federasyon yöneticileriyle buluştu.

21.03.2014 13:44

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu'nu (EKAF) ziyaret ederek EKAF Başkanı Aydın Özyar ve federasyon yöneticileriyle buluştu. Dr. Hakan Tartan'ın beş yıldır yanlarında olduğunu belirten EKAF Başkanı Aydın Özyar, "Başkanımız hep yanımızda oldu. Biz de başkanımızın adaylığını başından beri destekledik. Kendisini oybirliği ile fahri hemşehri ilan ettik. Her zaman birlikte olduk ve bu birliktelik hep sürecek" diyerek desteğini dile getirdi.

DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise Karadenizlilerle buluştuğunda kendisini ailesinin içinde, evimde hissettiğini söyledi. Tartan, "Karadeniz insanı bayrağa, vatana ve ezana bağlıdır, bu terbiye ile yetişmiştir. Aynı zamanda Karadeniz insanı merttir. O yüzden beni en iyi sizler anlarsınız diye düşünüyorum. Ben beş yıldır doğulu batılı, o partili bu partili ayrımı yapmadan, sadece hizmeti ön plana alarak çalıştım. Şimdi ise posterlerimi yırtıyorlar, pankartlarımı kurşunluyorlar, tabelalarımı indiriyorlar" dedi.

İzmir'deki siyaset baronlarını zamanı geldiğinde açıklayacağını ifade eden Tartan, "Bu bir yerel seçim. Şehreminini, yani şehrin emanet edileceği kişiyi seçeceğiz. Burada siyaseti ön plana çıkarmak doğru değil. Ama ne yazık ki İzmir'de birkaç siyaset baronu var ve bunlar süreci geriyorlar. Bunların kim olduklarını ve neler yaptıklarını da ikinci beş yıl için seçildikten sonra açıklayacağım" diye konuştu.

YAĞHANELER'E PAZARYERİ MÜJDESİ

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Yağhaneler semtinde Saliha ve Güney Can çiftinin evini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Semt halkının ve özellikle gün içinde kadınların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Tartan, ikinci beş yıllık hizmet döneminde Yağhaneler bölgesinde Güneşli, Zafertepe ve Kocatepe mahallelerine hitap edecek büyük bir pazaryeri projesini hayata geçireceğini müjdeledi. Mahalle kadınlarının Konak Belediyesi'nce düzenlenen geziler nedeniyle teşekkür ettiği Tartan'ın bu gezileri Sakız adası ile yurtdışına taşıyacağını söylemesi, vatandaşları sevindirdi. Gördüğü ilgi ve sevgiden duyduğu mutluluğu dile getiren Tartan, "Siz beni beş yıl boyunca her daim desteklediniz. Ben de bu desteğe somut projeler ve hizmetleri hayata geçirerek karşılık verdim. Şimdi önemli bir dönemeçteyiz. Atatürk'ün yolundan dönmedik, Konak halkı da bunun bilincinde ve arkamda. Bunu 30 Mart günü herkes görecek" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tartan: 'Siyaset Baronlarının Yaptıklarını Açıklayacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement