Tavas Ticaret Odası'ndan Öğrencilere Giyecek Yardımı - Son Dakika
Yerel

Tavas Ticaret Odası'ndan Öğrencilere Giyecek Yardımı

Tavas Ticaret Odası tarafından Tavas, Kale ve Beyağaç'ta eğitim öğretim gören 974 öğrenciye kışlık kıyafet yardımı yapıldı.

02.01.2012 15:20

Tavas Ticaret Odası tarafından Tavas, Kale ve Beyağaç'ta eğitim öğretim gören 974 öğrenciye kışlık kıyafet yardımı yapıldı.

Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) her yıl olduğu gibi bu yıl da ülke genelinde ilköğretimdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap, kırtasiye, kıyafet yardımı yapılmasını kararlaştırdığını belirtti.

İnamlık, "Tavas, Kale ve Beyağaç bölgesindeki öğrencilerimize 360 adet kaban ve 614 adet bot olmak üzere toplam 974 parça kışlık giyim eşyası alınmış ve daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi 974 ilköğretim öğrencisine okullarında ziyaret edilerek teslim edilmiştir. Ticaret Odamızın çalışma alanı olan Tavas, Kale ve Beyağaç ilçeleri merkez köy ve kasabalarındaki ilköğretim okullarımıza ulaşıp, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bir nebze olsun ihtiyaçlarını karşılamak bizleri mutlu etmiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine Tavas Ticaret Odası olarak bölgemize yaptığı bu katkıdan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tavas Ticaret Odası'ndan Öğrencilere Giyecek Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement