Trabzonlu SMA Tip 1 hastası Egemen Öztürk Dubaideki tedavisinin ardından memleketine döndü - Son Dakika
Güncel

Trabzonlu SMA Tip 1 hastası Egemen Öztürk Dubaideki tedavisinin ardından memleketine döndü

Trabzonlu SMA Tip 1 hastası Egemen Öztürk Dubaideki tedavisinin ardından memleketine döndü

Ortahisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 25 yaşındaki Egemen Öztürk Dubaideki tedavisinin ardından Trabzon'a döndü. Bebeğin tedavi sürecinde destek olan herkese teşekkür eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Egemen bebeğe Trabzonspor forması hediye etti.

07.05.2023 16:56

Trabzonlu SMA Tip 1 hastası 2,5 yaşındaki Egemen Öztürk, Dubai'deki tedavisinin ardından memleketine döndü.

Ortahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dubai'de 4 ay tedavi gören Egemen bebek, anne ve babasıyla Trabzon Havalimanı'nda Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve akrabaları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Başkan Genç, tedavi sürecinde bebeğe destek olan herkese teşekkür ederek, "Biz birlikte güçlüyüz. Bir canın sağlığına kavuşması, hayata dönmesi kadar daha değerli bir şey olamaz." dedi.

Bebeğin annesi Şaziye Semra Öztürk de oğlunun tedavi sürecinde kendilerine destek veren Genç'e teşekkür ederek, yaşadığı zor günleri anlattı.

Baba Şafak Öztürk, çocuğunun yardım kampanyasına destek olan herkese minnettar olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ne kadar dua etsek, ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben bir babayım, yavrumun neler çektiğini iyi biliyorum ama toplanan bağışlarla birlikte artık yavrum gülebiliyor. İnşallah burada biraz fizik tedavisi görecek ve fizik tedavisinden sonra sağlığına kavuşacak. Koşacak, oynayacak akranları ile birlikte olacak."

Genç, Egemen bebeğe, Trabzonspor forması hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzonlu SMA Tip 1 hastası Egemen Öztürk Dubaideki tedavisinin ardından memleketine döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement