Türkiye Çağrı Merkezi Ödüllerinde Avea 3 Ödül Aldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Çağrı Merkezi Ödüllerinde Avea 3 Ödül Aldı

Türkiye Çağrı Merkezi Ödüllerinde Avea 3 Ödül Aldı

Türkiye Çağrı Merkezi Ödüllerinde Avea, aday gösterildiği 3 kategoride birden ödül alarak önemli bir başarıya imza attı.

28.10.2013 09:34  Güncelleme: 09:36

Avea, müşteri ilişkileri hizmet ve çalışmalarındaki başarısını, bir gecede 3 ödül birden alarak bir kez daha gösterdi! IMI Conferences tarafından bu yıl 8. kez gerçekleştirilen "Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri" nde Avea, aday gösterildiği 3 kategoride birden ödül alarak önemli bir başarıya imza attı.

Avea Müşteri Hizmetleri'nin, hizmet sunmaktaki başarısı bir gecede 3 kez birden tescil edildi. Avea, IMI Conferences tarafından düzenlenen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri gecesinden; "En İyi Çağrı Merkezi", "En İyi Müşteri Deneyimi" ve "Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi" olmak üzere 3 ödül birden alarak alanında önemli bir başarıya imza attı.

Bu yıl 8.'si gerçekleşen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nde toplam 11 kategoride ödül verilirken, ödül alacaklar kapsamlı bir değerlendirme sonucunda belirleniyor. Bir gecede alınan 3 ödülü; Avea'nın "Müşteriye değer yaratan eşsiz bir deneyim yaşatma vizyonu" ile gerçekleştirilen çalışmaların bir sonucu olduğu noktasının altını çizen Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, "3 ödül birden kazandık, çünkü müşteri ilişkileri yönetimini bir sanat olarak gördük" dedi.

Onat, aldıkları ödüllerle ilgili olarak şunları söyledi: "Avea olarak Türkiye Çağrı Merkezi Ödüllerinde en değer verdiğimiz kategoriler olan "En İyi Çağrı Merkezi" ve "Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi" dallarında birincilik kazanmamızın yanında geçen yıl birincilik kazandığımız En iyi Müşteri Deneyimi dalında ise; bu sene "En Övgüye Değer" ödülünü almamız bizleri çok mutlu etti. Vizyonumuzu müşterilerimize tüm kanallardan kaliteli, hızlı, proaktif ve değer yaratan, eşsiz bir deneyim yaşatmak. Aldığımız her 3 ödül de bu vizyonumuza ne kadar uygun ve bağlı çalıştığımızın bir göstergesi. Türkiye'nin En İyi Çağrı Merkezi seçilmemizin yanında Çağrı Merkezi sektörünün en önemli iki noktası olan sosyal Medya ve Müşteri deneyimi dallarında kazandığımız ödüller bizleri önümüzdeki senelerde daha da iyisini yapmak için motive edecektir."

Müşteri hizmetlerinin; çok dinamik bir yapıya sahip olan GSM sektöründe diğer sektörlere kıyasla çok daha kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Onat, "Bu nedenle de özellikle bu alandaki çalışma ve yatırımlarımızın ödüllendirilmiş olması bizim için çok daha büyük bir anlam taşıyor." dedi. Onat, ödül töreni sonrası, Avea müşterilerine eşsiz müşteri deneyimi yaşatmayı ilke edinmiş tüm Avea Müşteri Hizmetleri ekibine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Çağrı Merkezi Ödüllerinde Avea 3 Ödül Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement