Vahap Seçer'den Anıt Katlı Kavşağı İnşaatında İnceleme - Son Dakika
Güncel

Vahap Seçer'den Anıt Katlı Kavşağı İnşaatında İnceleme

Vahap Seçer\'den Anıt Katlı Kavşağı İnşaatında İnceleme

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar ilçesinde yapımı devam Anıt Katlı Kavşağı'nın inşaatında incelemede bulundu.

30.04.2019 11:18

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar ilçesinde yapımı devam Anıt Katlı Kavşağı'nın inşaatında incelemede bulundu.

Seçer, Toroslar ilçesinde inşası süren süren projenin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Projenin yüklenici firma görevlileriyle görüşen Seçer, daha sonra bölgedeki esnafı ziyaret ederek, kavşakta devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Seçer, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin yapımına hummalı çalışmalarla devam edildiğini söyledi.

Kavşaktaki çalışmaların bir süre önce durdurulduğunu anımsatan Seçer, "Burada inşaatın akamete uğramasının sebebi, yüklenici firma ile belediyemiz arasında çıkan bazı anlaşmazlıklar. İlk işimiz firma yetkilileriyle görüşmek oldu. Buradaki durumu ve esnafın mağduriyetini anlattık. Kendilerinden inşaata başlamalarını ve belediyemiz ile kendileri arasındaki bazı sorunların çözüleceğini söyledik. Onlar da talebimizi anlayışla karşıladılar ve inşaata başladılar." diye konuştu.

Anıt Katlı Kavşağı'nın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda hizmete açılacağını aktaran Seçer, açılışı bayramla taçlandıracaklarını kaydetti.

Kentteki en büyük sorunların başında "trafik karmaşasının" yer aldığına işaret eden Seçer, trafik sorununu çözmek için katlı kavşak projelerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vahap Seçer'den Anıt Katlı Kavşağı İnşaatında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement