Vgc Yönetimi Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Vgc Yönetimi Güven Tazeledi

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) yönetimi olağanüstü genel kurulda güven tazeledi.

07.06.2012 13:40

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) yönetimi olağanüstü genel kurulda güven tazeledi.

Van Ticaret Borsası (VATBO) Toplantı Salonu'nda yapılan olağanüstü genel kurulunda yeterli çoğunluk sağlanmasının ardından divan oluşumu yapıldı. Üyelerden Fatih Sevinç'in önerisiyle Divan Başkanlığı'na Ali Dağer, katip üyeliklere ise Abdulbaki Karaca ve Ferhat Atacan seçildi.

Divan başkanın gündem maddeleri açmasıyla yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu raporları ibra edilmesinin ardından seçim yapıldı.

Tek liste halinde yapılan seçimde yönetim kurulu asil üyeliklerine Anadolu Ajansı Muhabiri Yahya Öylek, El Cezire Muhabiri Fatih Sevinç, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Osman Bekleyen, Dicle Haber Ajansı Muhabiri Sıddık Güler, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Şükrü Akyüz, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Selahattin Akdaş, Şehrivan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Aytaç Aykaç seçildi.

Yönetim kurulu adına teşekkür konuşması yapan Yahya Öylek, yoğun iş programları sebebiyle toplantıya katılan üyelere teşekkür etti. Van'da yaşanan deprem toplumun tüm kesimlerinde olduğu gibi gazetecileri ciddi etkilediğini ifade eden Öylek, "Gazeteciler olarak yaklaşık 7 aylık zorlu bir süreçten geçtik. En büyük acımız mesai arkadaşlarımız Sebahattin Yılmaz ve Can Emir'i kaybettik. Onlara bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Cemiyet üyelerinin konut sahibi yapılması için Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve TOKİ Başkanlığı'ndan 100 daire sözü aldıklarını ifade eden Öylek, bunu bir protokole oturtmak için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Öylek, "Depremden önce meslektaşlarımızı özendirmek ve yaptıkları güzel çalışmalarının takdir edilmesi amacıyla bir gazetecilik yarışması düzenleme çalışması içine girmiştik. Yaşadığımız deprem sebebiyle bunu ertelemek zorunda kalmıştık. Bu ay sonundan itibaren bu çalışmalara başlıyoruz. Haber, fotoğraf, görüntü, sayfa düzeni, internet sitesi, juri özel ödülü gibi farklı kategorilerde yapacağımız yarışmayı geleneksel hale getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Necat Hasar/ Yahya Öylek

Yayıncı: Behçet Güngör - VAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vgc Yönetimi Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement