Villa Tipi Evlerin Bulunduğu Tatil Bölgesinde Sazlık Yangını - Son Dakika
3. Sayfa

Villa Tipi Evlerin Bulunduğu Tatil Bölgesinde Sazlık Yangını

Villa tipi evlerin bulunduğu tatil bölgesinde sazlık yangını Ekiplerin müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldüANTALYA - Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde bir yazlık sitesinin deposunda çıkan yangın etraftaki sazlık alana sıçradı.

24.07.2017 17:00

Villa tipi evlerin bulunduğu tatil bölgesinde sazlık yangını

Ekiplerin müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü

ANTALYA - Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde bir yazlık sitesinin deposunda çıkan yangın etraftaki sazlık alana sıçradı. Sitenin perde beton ile çevrili olması yangının villalara sıçramasını önledi.

Edinilen bilgilere göre, Antalya'nın Serik ilçesi Kadriye Mahallesi sınırlarında olan Belek Turizm Merkezi'ndeki çok sayıda villa tipi konutların olduğu yazlıkçı sitesinin deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depoda yükselen alevler korkuturken yangın bu kez yan taraftaki sazlık alana sıçradı. Yangın boş arazide kuru otlar ile kargıların bulunduğu sazlık alanda hızla ilerlerken Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Sşte etrafının perde duvar ile çevrili olması alevlerin villa konutlara sıçramasını önlerken olası olası bir facia yaşanmadı. Yangın çıkan deponun hemen bitişiğinde bulunan Belek Kadriye Golf Spor Kulübü binası da görevlilerin çabasıyla yanmaktan kurtuldu. Yaz aylarında boş ve sazlık alanlardaki kuru otlarda her zaman yangın tehlikesi olduğunu ifade eden Golf Kulübü yetkilisi Mustafa Beyzadeoğlu kulüp binası arkasındaki kuru otları temizlediğini bu nedenle alevlerin binaya gelmesini önlediğini söyledi.

Villa Tipi Evlerin Bulunduğu Tatil Bölgesinde Sazlık Yangını
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Villa Tipi Evlerin Bulunduğu Tatil Bölgesinde Sazlık Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement