Vodafone Türkiye, Mobil Dünya Kongresi'ne Katılacak - Son Dakika
Güncel

Vodafone Türkiye, Mobil Dünya Kongresi'ne Katılacak

Vodafone Türkiye, Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi 2013'te sunacağı içerik ve etkinliklerle yer alacak.

21.02.2013 10:34

Vodafone Türkiye, Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi 2013'te sunacağı içerik ve etkinliklerle yer alacak.

Yapılan açıklamaya göre, ana teması "Mobil Ufuk" olarak belirlenen Mobil Dünya Kongresi 2013'te Vodafone Grup Üst Yöneticisi (CEO) Vittorio Colao, ana konuşmacılar arasında bulunacak. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray ise "Mobil Tarım" konulu panelde Türkiye'den bir başarı hikayesi olarak Vodafone Çiftçi Kulübü'nün sosyal iş modeli ve kazanımlarını anlatacak. Vodafone Türkiye ayrıca Mobil Dünya Kongresi 2013 kapsamında yeni işbirliklerini ilk kez açıklayacak.

Kongre kapsamında, mobil iletişim dünyasının en prestijli ödüllerinden 18. Global Mobil Ödülleri de sahiplerine verilecek. Vodafone Grup, 8 kategoride ve 37 dalda projelerin yarışacağı 18. Global Mobil Ödülleri'nde, "En İyi Mobil Sağlık Servisi", "Otomotivde En iyi Mobil Servis", "Akıllı Şehirler İçin En İyi Mobil İnovasyon", "Tüketicinin Hayatını Kolaylaştıran En İyi Elektronik Cihaz" ve "Mobilin Acil Durumlarda En İyi Kullanımı" olmak üzere toplam 5 kategoride yarışacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, bugün 6 milyar insanın birbiriyle bağlantılı yaşamasını sağlayan mobil teknolojilerin, yalnızca iletişimi sağlamanın ötesinde bilgiye erişimde fırsat eşitliği gibi toplumsal gelişim ve refah için değerli nimetleri insanlığın hizmetine sunarak toplumsal ve iş dinamiklerini baştan aşağı değiştirdiğini kaydetti.

Eğitimden sağlığa, finanstan tarıma ve devlet uygulamalarına a mobil teknolojilerin insanlığın önünde yeni ufuklar açtığına işaret eden Timuray,

"Vodafone Türkiye olarak, çifte sorumluluk ilkesi doğrultusunda, ticari yatırımlarımız kadar sosyal sorumluluklarımızı da önemsiyor, fırsat eşitliği anlayışıyla faaliyetlerimizle ekonomik ve toplumsal değer üretmeye odaklanıyoruz. Bu anlayışla 2009 yılında hayata geçirdiğimiz ve Grup CEO'muz Vittorio Colao'nun dünyaya örnek gösterdiği Vodafone Çiftçi Kulübü'nü, Türkiye'de stratejik segment olarak önceliklendirdiğimiz tarım çalışanlarına ve çiftçilere 'sosyal bir iş modeli' olarak kurguladık" dedi.

Timuray, "Sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya, özellikle de gelişmekte olan ülkelere örnek oluşturan sosyal bir iş modeli yaratarak, Vodafone Türkiye olarak bu iş modelimizle uluslararası arenada öncü bir konuma geldik. Vodafone Çiftçi Kulübü'yle elde ettiğimiz başarıları, dünya mobil iletişim sektörünün kalbinin attığı Mobil Dünya Kongresi'nde paylaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vodafone Türkiye, Mobil Dünya Kongresi'ne Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement