'Yansın Geceler'le Ünlenen "Heijan" Lakaplı Doğan Tarda, Gözaltına Alındı - Son Dakika
Magazin

'Yansın Geceler'le Ünlenen "Heijan" Lakaplı Doğan Tarda, Gözaltına Alındı

İnternet üzerinden uyuşturucu pazarlayanlara, özendirici paylaşım yapanlara yönelik 29 ilde başlatılan operasyonda 'Yansın Geceler' şarkısıyla tanınan Doğan Tarda da gözaltına alındı.

28.11.2017 11:26

İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 ilde aynı anda başlatılan narkotik operasyonunda "Yansın Geceler, Semt Oturuşu, Abin Dızo Bremın ve Bonzai Bom" gibi şarkıları ile adından söz ettiren Heijan adıyla tanınan Doğan Tarda da gözaltına alındı.

OPERASYONA ŞEHİT POLİSİN İSMİ VERİLDİ

İnternet üzerinden uyuşturucu pazarlayanlara, özendirici paylaşım yapanlara yönelik başlatılan operasyon çin 29 ilde aynı anda düğmeye basıldı. Adana'da göreve giderken, kendi kullandığı motosikletle taksiye çarpıp şehit olan polis memuru Arda Can'ın ismi verildiği operasyonda 81 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

DOĞAN TARDA DA GÖZALTINDA

Operasyonun İstanbul ayağında, Yansın Geceler, Semt Oturuşu, Abin Dızo Bremın, Bonzai Bom gibi şarkıları seslendiren ve milyonlarca kişi tarafından Youtube üzerinden dinlenen ve Heijan adıyla tanınan Doğan Tarda da gözaltına alındı.

\'Yansın Geceler\'le Ünlenen "Heijan" Lakaplı Doğan Tarda, Gözaltına Alındı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin 'Yansın Geceler'le Ünlenen 'Heijan' Lakaplı Doğan Tarda, Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • OFLU 61...: uyuşturucuyu bitiricek süleyman soylu bakanımız..bıravo.. 12 3 Yanıtla
  • asi 49: yazık olmuş 2 8 Yanıtla
  • rıdvan: süleyman soyluyu başarılı buluyorum takdir ediyorum 9 0 Yanıtla
  • muti ye cevap: Iğğg memur mu o memurlar olmasa sen yataginda rahat uyuyabilirmisin zırto.... 6 3 Yanıtla
  • OFLU 61...: ketenpere filminde şafak sezer de uyuşturucuyu özendiriyor..çekiyor.. 7 0 Yanıtla
  • 0913 aydin: aleyna tilki hadise bunlar gibi nice turk kızlar 80 milyon kendini açık cplak resimleri atim klip çıkıyorlar insanı tarık ediyorlar bunlar bir şey yok be artı okdar turk sanatlar küfürlü şarkı söylüyorlar bunlar bir şey yok bu lar ödül veriyor garip çocuklar hedef alıyorlar heijan gariban şimdi turk asıl o şeydi bu raple ödül vermişsiniz kurt olduğu için gözlerine yazıklar olsn 1 0 Yanıtla
  • ademinho: İLK ÇIKTIĞINDA TUTUKLANMASI LAZIMDI GEC KALINDI...UYUYUSTURUCUYU ÖVEN PİSLİĞN TEKİ 0 0 Yanıtla
  • Abuzer kadayif: Okayi yamasika kom bam ba 0 0 Yanıtla
  • Ne allaka: Yazık size diyecek bir şey bulamıyorum dünya kadar rapçi var uyuşturucu 'dan bezden garip an hiejan göz altına aldınız o kdar turk kızlar turk erkek küfürlü açık ciplak kızlar 80 milyon tv yapmıyorsunuz utanma 'dan yazıklar olsun gidip gariban heijan yakaladinz 0 0 Yanıtla

Advertisement