Yüce'den Yerel Seçim Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Yüce'den Yerel Seçim Çağrısı

Yüce\'den Yerel Seçim Çağrısı

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanvekili Musa Yüce, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çağrıda bulundu.

27.03.2014 12:42

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanvekili Musa Yüce, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çağrıda bulundu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerine kısa bir zaman kala basın açıklaması yapan Musa Yüce, Saadet Partisi'nin geçmişte yaptığı icraatları anlatarak şöyle dedi:

"Halkımızdan bütün belediye başkan adayları gibi biz de destek istiyoruz. Gerek yerelde gerekse genel idarede icraat makamına oturduğumuz her dönemde yapılması gereken icraatları beklentilerin üzerinde gerçekleştirdik. Bugün görüştüğümüz bütün insanlar 96-97 dönemindeki icraatlarımızdan dolayı bizlere teşekkür etmekle, Erbakan hocayı hayır dualarıyla yad etmektedir. Vatandaşlarımız, Saadet Partisi iktidarında mili görüş hizmetlerinden hakkıyla istifade edeceklerinin bilincindedir. Zonguldak son 25 yılın 17 yılını DSP-CHP zihniyeti, 8 yılını da ANAP- AK Parti zihniyeti yönetti. Ne yazık ki bu zaman zarfında şehrimiz gerekli belediye hizmetlerini alamadı. Buradan tüm halkımıza sesleniyoruz. Bu güne kadar verdiğimiz oylar boşa gitmiştir. Şimdi seçim zamanıdır. Bu sefer de oylarımız boşa gitmesin. Bu seçimlerde Milli Görüş belediyeciliğini seçelim, Saadet Partisini tercih edelim. Hem zaman kaybımız olmasın, hem de özlediğimiz hizmetlere kavuşalım." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüce'den Yerel Seçim Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement