Ghetto'da Bu Hafta Neler Var Neler! - Son Dakika
Kadın

Ghetto'da Bu Hafta Neler Var Neler!

Ghetto\'da Bu Hafta Neler Var Neler!

Ghetto sahnesi yeni isimleri ağırlamaya kaldığı yerden devam ediyor. Üstelik aynı coşku ve heyecanla... Bakın bu hafta kimler var!

26.03.2012 20:00

Etkinlik: Odylle

Tarih: 28 Mart çarşamba

Kapı Açılış: 20: 30

Konser: 21: 30

ücret: 20 TL - 15 TL (öğrenci)

Odylle Albüm Lansman

Hollanda'lı müzisyen Odylle eğitim nedeniyle bulunduğu İstanbul'da Bora Bekiroğlu, Emre Kula, Alper Lü ve Koray üşgülen ile bir araya gelerek müzik hayatının buradaki ayağına başladı. Odylle, jazzy vokallerin hakim olduğu akılda kalıcı, mutlu melodilerden oluşan ve indie pop'a da yakın duran şarkılarını ilk albümü "İstanbul Bana Ne Yaptın?" albümünde topladı. Odylle "havasına bayıldığım, trafiğinden nefret ettiğim, bir türlü bırakamadığım" dediği İstanbul'daki yaratıcı güruhun oldukça uluslar arası bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor ve müziğiyle bu güruhun bir parçası olmaktan gurur duyduğunu söylüyor. Kate Nash, Emiliana Torrini, El Perro Del Mar gibi isimlerin caza bürünmüş haliyle tanışmak ve İstanbul'un Odylle'e ne yaptığını dinlemek için 28 Mart akşamı GHETTO'da olun.

Etkinlik: Meat The Beetles

Tarih: 29 Mart Perşembe

Kapı Açılış: 20: 30

Konser: 21: 30

ücret: 20 TL - 15 TL (öğrenci)

Meat The Beetles

En sevilen The Beatles klasiklerini duyacağınız bir saygı gecesi. çocukluklarından beri The Beatles hayranı olan bir grup müzisyenden oluşan Meat The Beetles gecede All My Loving, She Loves You, I Wanna Hold Your Hand, Love Me Do, Yellow Submarine, A Hard Day's Night gibi 40'a yakın klasik seslendirecek. 29 Mart akşamında GHETTO'da, moptop saçlarımızla saygılarımızı sunacağız.

Etkinlik: Göğe Selam: Kurtalan Ekspres ve Ogün Sanlısoy

Tarih: 30 Mart Cuma

Kapı Açılış: 21: 30

Konser: 22: 30

ücret: 35 TL - 25 TL (öğrenci)

Göğe Selam: Kurtalan Ekspres ve Ogün Sanlısoy

Kurtalan Ekspres' in, ardı ardına yitirdiğimiz Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu anısına gerçekleştirdiği "Göğe Selam" albümünün ikinci GHETTO konseri, Ogün Sanlısoy' un katılımıyla 30 Mart' ta.

Kurtalan Ekspres'in Teoman, Hayko Cepkin, Gür Akad, Emre Aydın, Feridun Düzağaç, Nev, özlem Tekin, Fuat Güner, Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur, Ogün Sanlısoy ve özlem Yüksek eşliğinde unutulmaz Barış Manço şarkılarını yorumladığı "Göğe Selam" albümünün ikinci GHETTO konseri, Kurtalan Ekspres'in ev sahipliğinde gerçekleşecek. Barış Manço şarkılarının GHETTO' dan yükseleceği bu özel gecede geçmişe yolculuk yapacağız.

Etkinlik: Alexis Taylor "HOT CHIP" & Justuc Köhncke (Live)

Tarih: 31 Mart Cumartesi

Kapı Açılış: 22: 00

22.30 - 23.30 Mr. Sur

23.30-00.30 DearHead

00.30 Alexis Taylor "Hot Chip" & Justus Köhnckle

After Party: DearHead

ücret: 35 TL - 30 TL (öğrenci)

Alexis Taylor "HOT CHIP" & Justus Köhncke (Live)

Grammy adaylığı bulunan, indietronica ikilisi HOT CHIP' in yetenekli vokalisti Alexis Taylor ve Almanya' nın en yetenekli disco ve house dj/prodüktörü Justus Köhncke yeni live projeleri ile 31 Mart - Cumartesi gecesi GHETTO' da. İkili ilk olarak "Sorry" şarkısı için bir araya geldi ve şarkı KitsunÉ Maison Compilation 10: The Fireworks Issue' da yer aldı. Gecenin açılışını Mr. Sur'un ve DearHead'i n yapacağı bu geceyi kaçırmayın.

Alexis Taylor: Vocal & Synth

Justus Köhncke: Dj Set

GHETTO

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu, İstanbul

Tel: +90 212 251 75 01 F +90 212 251 75 07

Web: www.ghettoist.net

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Ghetto'da Bu Hafta Neler Var Neler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement