Kış Çiçekleri markafoni'de Açtı! - Son Dakika
Kadın

Kış Çiçekleri markafoni'de Açtı!

Kış Çiçekleri markafoni\'de Açtı!

Moda dünyasının vitrini markafoni, gardıroplara stil getiren Lookbook Kampanyalarına devam ediyor.

17.02.2012 14:00

Kış Çiçekleri Kampanyası kapsamında 17-20 Şubat tarihleri arasında seçkin markalara ait çiçek desenli etek, elbise, gömlek ve ayakkabılar yüzde 90'a varan indirimlerle www.markafoni.com'da!

Koyu renkli kışlık kıyafetlerinden sıkılmış olanlar, markafoni'nin bu haftaki Lookbook Kampanyasına bayılacak! Her hafta Lookbook Kampanyalarıyla moda tutkunlarını sevindiren markafoni Kış Çiçekleri Kampanyası kapsamında 17-20 Şubat tarihleri arasında seçkin markalara ait çiçek desenli etek, elbise, gömlek ve ayakkabıları yüzde 90'a varan indirimlerle sunuyor. Rengarenk çiçekli desenlerin hakim olduğu kampanya kapsamında markafoni, üyelerine stil önerilerinde de bulunuyor.

Stilinizi yaratmak için markafoni Lookbook Kampanyalarını takip edin!

markafoni, her hafta farklı bir konseptte birbirinden şık kombinlerin sunulduğu markafoni Lookbook Kampanyaları ile de moda tutkunlarını sevindiriyor. Geçtiğimiz haftalarda markafoni'nin Audrey Hepburn's Little Black Dress, Woman in Red, Glamour, Sıcak Kış, Monokrom, Minimal Dress, Neon Pop, Neutral Kampanyaları kendi stilini yaratmak isteyen modaseverler tarafından yoğun ilgi görmüştü. markafoni Lookbook Kampanyaları için www.markafoni.com'u izlemeye devam edin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Kış Çiçekleri markafoni'de Açtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement