Moda Tasarımcıları Ojelerin Peşinde! - Son Dakika
Kadın

Moda Tasarımcıları Ojelerin Peşinde!

Moda Tasarımcıları Ojelerin Peşinde!

Ünlü tasarımcılar, şimdi yepyeni bir alanda daha boy gösteriyorlar.

16.02.2012 16:48  Güncelleme: 17:18

Son yıllarda sık sık görmeye başladığımız ünlü markların ortak çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Alexander Wang, Betsey Johnson gibi tasarımcılar, 2012 sonbahar sezonu için bazı ünlü kozmetik firmalarıyla birlikte oje renkleri tasarladı. Peki, hangi ünlü tasarımcılar, kimlerle çalıştı?

Alexander Wang for Sally

Hansenİlk olarak ilkbahar yaz sezonu için birlikte çalışan bu iki dev isim, sonbahar sezonu için de birlikte çalışmaya karar vermişler. Alexander Wang, yaz sezonu için koyu renkleri tercih etmişti ancak sonbahar için, açık lila ve yeşil-gri gibi pastel tonları kullanmış.

Peter Som for Zoya

Amerika'nın en gözde oje markalarından biri olan Zoya ile Peter Som'un ortak çalışması da büyük ses getirdi. Katherine, Audrey, Evvie olmak üzere 3 farklı tondan oluşan mini koleksiyon sadece Peter Som'un sezon defilesi olduğu gün, Zoya'nın web sitesinde online olarak satıldı. Bu şansı kaybedenler, merakla ojelerin tekrar satışa sunulacağı günü bekliyor!

Prabal Gurung for Sally Hansen

Birkaç sezondur Sally Hansen'la birlikte çalışan Prabal'ın seçtiği renkler yine oldukça farklı. Prabal'ın sezon defilesinde kullanılan siyah, mavi ve altın sarısı oje tonları önümüzdeki sonbaharın en favori renkleri arasında olacağa benziyor.

Betsey Johnson for Sephora by OPI

Betsey Johnson'ın defilelerinde mankenlerin tırnaklarını nasıl kullandığını düşünürsek, neden daha önce böyle bir çalışma yapmadığına akıl erdirmek mümkün değil! Yedi farklı renkten oluşan cıvıl cıvıl sete sahip olabilmek için birkaç ay daha sabretmeniz gerekiyor.

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta geçtiğimiz yaz, oje çalışması yapacağının sinyallerini vermişti. Ama o diğerler tasarımcılardan farklı olarak bu işi tek başına yapıyor. Şimdilik konu hakkında sadece ojelerin adlarının Larimar, Aubergine ve Red Carnation olacağını biliyoruz. Ne zaman piyasaya sürülecekleri ise hala açıklanmadı.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Moda Tasarımcıları Ojelerin Peşinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement