25. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları - Son Dakika
Kültür Sanat

25. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları

25. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları

25. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, 12 etkinlikte, 16 solist sanatçı ve 48 müzisyenle, 2 Kasım 24 Aralık arasında düzenlenecek.

24.10.2013 13:03

25. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, 12 etkinlikte, 16 solist sanatçı ve 48 müzisyenle, 2 Kasım- 24 Aralık arasında düzenlenecek.

ENKA Kültür Sanat'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, gelenekselden çağdaşa, alternatiften popülere tüm sanat dallarını seyircisiyle biraraya getiren 25. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, kış aylarını klasik müzik ve caz ezgileriyle ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda karşılayacak.

Pınar Dönmez konseriyle 2 Kasım'da başlayacak etkinliklerde, Elif Çağlar vokali eşliğinde Kerem Görsev, ENKA'nın daimi sanatçısı Fazıl Say, Burçin Büke ve Sedef Erçetin ile birlikte Ayla Erduran, Gökhan & Şeniz Aybulus ve Birsen Tezer'in aralarında bulunduğu müzisyenler, 24 Aralık'a kadar sahne alacak.

Trio Anka, Arkas Trio, Deniz Taşar Quartet, Boğaziçi Caz Korosu gibi toplulukları da ağırlayacak olan ENKA Kültür Sanat, Pınar Akarsu Tınç'ın "Kara Kadın Adası" adlı sergisine ev sahipliği yapacak.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Neşeli Pazarlar etkinliğinin bu sezonki konuğu, Barış Manço şarkılarıyla Grup 24 Ayar olacak. ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, 12 etkinlikte, 16 solist sanatçı ve 48 müzisyenle, 2 Kasım- 24 Aralık arasında düzenlenecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 25. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement