Adana'da Yoğun İlgiyle Karşılanan 'Annesinin Kuzusu' Filmi Seyirciyle Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Adana'da Yoğun İlgiyle Karşılanan 'Annesinin Kuzusu' Filmi Seyirciyle Buluştu

Adana\'da Yoğun İlgiyle Karşılanan \'Annesinin Kuzusu\' Filmi Seyirciyle Buluştu

Adana'da gösterime giren 'Annesinin Kuzusu' filminin yönetmeni Umut Evirgen, senarist Feride Çiçekoğlu ve oyuncu kadrosuyla birlikte seyircilerle buluştu. Film, sevgi sözcükleriyle gizlenen terörün izini sürerek alışılmadık bir aile hikayesi anlatıyor.

22.09.2023 18:09

Adana'da yoğun ilgiyle karşılaşan filmin gösterimine yönetmen Umut Evirgen, senarist Feride Çiçekoğlu ile Selin Şekerci, Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan, Tansu Taşanlar, Aysel Yıldırım, Burak Ali Özkan, Tuğçe Talu, Marta Blanc ve film ekibi katıldı. Türkiye'de ilk kez seyirciyle buluşan filmin ekibi gösterim sonrasında izleyenlerin sorularını yanıtladılar.

Umut Evirgen'in senaryosunu Feride Çiçekoğlu ile birlikte yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği 'Annesinin Kuzusu' filminin oyuncu kadrosunda Selin Şekerci, Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan, Tansu Taşanlar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sevgi sözcükleriyle gizlenen terörün peşine düşen 'Annesinin Kuzusu', alışılmadık bir aile hikayesi ile herkesin geçmişindeki travmalarına kapı aralamaya çalışıyor.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Adana'da Yoğun İlgiyle Karşılanan 'Annesinin Kuzusu' Filmi Seyirciyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement