Ankara'da 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ne Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Ankara'da 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ne Hazırlıklar Sürüyor

Ankara\'da 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali\'ne Hazırlıklar Sürüyor

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bu yıl 16'ncısı düzenlenecek Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ne hazırlıklar devam ediyor. Çubuk Belediyesi tarafından desteklenen festival, 7-10 Eylül tarihleri arasında Çubukabad Parkı festival alanında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında ürünlerin sergileneceği stantların satışı başladı. Festivalin ilçe ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Belediye Başkanı Baki Demirbaş, vatandaşların ekonomik kazanımlar elde etmesi ve ticari bağlantılar yapması için festivalin düzenlendiğini ifade etti. Festival alanında yaklaşık 300 stant kurulacak ve tanıtım çalışmaları devam ediyor. Ankara halkı ve tüm Türkiye festival için davet ediliyor.

27.07.2023 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bu yıl 16'ncısı düzenlenecek Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ne hazırlıklar sürüyor.

Çubuk Belediyesince desteklenen, 7-10 Eylül'de Çubukabad Parkı festival alanında gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında ürünlerin sergileneceği stantların satışına başlandı.

Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yaptığı açıklamada, festivalde yer almak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğini belirtti.

Etkinliğin ilçe ekonomisine çok büyük girdi sağladığını ve esnafın her yıl festivali merakla beklediğine değinen Demirbaş, şunları kaydetti:

"Festivalimiz daha çok vatandaşlarımızın ekonomik kazanımlar elde etmesi, başta turşu olmak üzere yıl boyu sürecek ticari bağlantılar yapmaları için düzenlenmektedir. kültür ve sanat ürünlerinin tanıtım ve satışlarının yapıldığı stantlardan 3 bin, turşu ve yöresel ürünlerinin satışlarının yapıldığı stantlardan 6 bin, yeme içme bölümündeki stantlardan ise 7 bin 500 lira ücret alınacak. Festival alanına yaklaşık 300 stant kurulacak."

Tanıtım çalışmalarının devam ettiğini aktaran Demirbaş, Ankara halkını ve tüm Türkiye'yi festivale davet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Ankara'da 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ne Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement